sabah sabah beni uyandırdılar iş görüşmesine çağırdılar ama gittiğime deydi hemen çağırdılar işe her yerden iş teklifi gelio ben neymişim beeaa
benı nıye kımse ıse cagırmıyo ya.kosarak gıtcem bırı cagırsa. gercı okulda daha bıtmedı vızelere gırcez daha.bu yılda bıtmezse bırakcam zaten
quote:Orjinalden alıntı: sin_an benı nıye kımse ıse cagırmıyo ya.kosarak gıtcem bırı cagırsa. gercı okulda daha bıtmedı vızelere gırcez daha.bu yılda bıtmezse bırakcam zaten benimde okul bitmedi ama çağırıyolar aranışan insanım hehe
iş arayınca , iş bulamam, aramayınca iş çıkar. ben böyle durumalra gıcık oluyorum. geçen sene her yerden iş teklifi vardı, şimdi ses seda yok
quote:Orjinalden alıntı: sage quote:Orjinalden alıntı: sin_an benı nıye kımse ıse cagırmıyo ya.kosarak gıtcem bırı cagırsa. gercı okulda daha bıtmedı vızelere gırcez daha.bu yılda bıtmezse bırakcam zaten benimde okul bitmedi ama çağırıyolar aranışan insanım hehe eh be kardeşim insan moral verır,taktık verır.
quote:Orjinalden alıntı: biruzec haticeye değil neticeye bakmak gerek sen onu söyle.... neticede olumlu başlıyorum yarın benim gibisini bulmuşlar bırakırlarmı
quote:Orjinalden alıntı: akaras Yaş kaç? Hemen başla. Hatta gece mesaisi bile yap. Biz de kafamızı dinleyelim biraz.
quote:Orjinalden alıntı: sin_an quote:Orjinalden alıntı: sage quote:Orjinalden alıntı: sin_an benı nıye kımse ıse cagırmıyo ya.kosarak gıtcem bırı cagırsa. gercı okulda daha bıtmedı vızelere gırcez daha.bu yılda bıtmezse bırakcam zaten benimde okul bitmedi ama çağırıyolar aranışan insanım hehe eh be kardeşim insan moral verır,taktık verır. üsülme arkadaşım taktık veriirim ben sana
quote:Orjinalden alıntı: altinok İşinizin ne olduğunu sormamda bir mahzur var mı? _______________ zafer altınok doktorum ben hayvan doktoru evde kuşum tavşanım var ona bakıyorumm hheehe