Şimdi Ara

İş için başka şehire taşınma - aile evinden ayrılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmir'deyim istanbul için iş ilanlarına bakıyorum. Aile evinde sıkıldım çok üstüme geliyorlar, benim şehrimde uygun iş yok zaten kariyer.net'te ki ilanların yarısı istanbuldan.

Kendi ayaklarımın üzerinde durmak ayrı eve çıkmak tek başıma yaşamak istiyorum. Sizce başka bir şehirde iş bulup orada yaşamaya başlamak mantıklı m ? yaşım 25

• mantıklı hocam. ama 2k kira - 2k ek yemek parasını gözden çıkar.

• En az 1000 ₺ kira var
  • İstanbul zor şehir. Ne kadar maaş alacaksınız, bir kere bunu konuşmak lazım.
  • seneye mart ayında istanbulda kaos var...

• Ben de İstanbul-Ankara için düşünüyorum. Ancak asgari ücret teklif edilirse meslekte yükselene kadar geçinmek çok zor olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayat çok pahalı evdeki hesap çarşıya uymaz ona göre hareket et.

• Nakit birikimin yoksa maceraya gerek yok, çünkü gideceğin yerde iş garantin olur mu olmaz mı bilemiyorsun, ev kiralama ayrı sorun, kirayı birkaç kat peşin isterler vs vs
    Sana tavsiyem, Kuşadası. Didim, Bodrum, Marmaris gibi yerlere git, otellerde iş bul, kalacak yer sorunu yok zaten, orda çalışır biraz birikim yaparsın, sonra İstanbul veya canın nere isterse iş arayıp evini tutarsın
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

Hocam mesela 3500 lira bana yetmez mi orda. Zaten oturacağım evi iş yerinin yakınında tutarım. Kiralar ne kadar bilmiyorum ama kira + faturalar 2000 lira tutar herhalde. 1500 lirayla da yaşamaya çalışırım.

• november27 N kullanıcısına yanıt

Hocam zaten para biriktirip gitmek istiyorum 5k yeter bence ilk etapta.

Otelleri falan yıllardır düşünüyorum aslında ama verdikleri ücretler normal işlerle aynı diyorlar giden arkadaşlarım. ya da 14-15 saat çalıştırıp fazla veriyorlarmış öyle duyuyorum. birde otellerin eleman alımı ilanlarına nerden ulaşabilirim.

• try1241 T kullanıcısına yanıt
    Hocam apart tarzı bir yer bulsanız çok şugar olur. Benim kız arkadaş apartta oturuyor. 1+1 ev. Eşyalı da... Elektrik su doğalgaz İnternet hepsi dahil 1300 veriyor sakaryada. İstanbulda da bu tip bir şey varsa değerlendir derim
  • ben geçen sene islamboldan kendi evimden kiraya başka şehre gaçtım

huzur  

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.