Şimdi Ara

İş İçin Ne Alayım? ACİL BU HAFTA ALACAĞIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşleri yürütmek için cepten gmail.hotmail.yahoo ve birkaç siteye daha gireceğim msne gireceğim.
    Mail atacağım ve yazışma yapacağım.
    En fazla 900milyon falan verebilirim.
    Ne almalıyım?

• o zaman klavyeli bir model dusunmelisin
    K-jam benq p50 ya da palmone treo
    ama sifir cihaz icin 900 ytl yetersiz gelir spot falan arastirabilirsin belki...
    Kolay gelsin
  • benq p50 çok methediliyor ama görünümü çok çirkin.
    Biraz da karizma olsun yav.
    Wireless ve bluetooth olsun. Kamerası da olsun.
    Yurtdışında falan da kullanmak istiyorum.
  • Ben bir bayan olarak P50 kullaniyorum. Ona çirkin demeyin. Pek seviyorum ben kendisini.
    Ayrica hem herseyi olup hem de en ucuz olan bir tek P50 var o da son dolar artışlarıyla tavan yaptı
  • HTC cihazlarından şaşma derim..Eğer msn yede gireceksen K-Jam öneririm.Klavyesi olması avantaj..
  • K-Jam'in eksiği nedir?
  • GrandTurk hp 6315 ikinci el alabilirsin.klavyede takiliyor..
    ben kendim kullaniyorum.GPRS ve wifi ile internette girebilirsin.QWERT klawye takarakda kullanabilirsin.bunun dışında pilini benim gibi kullanirsan 1 gün ancak gider.normal kullanimda ise 2 gün gidiyor..ikinci elini 650-700YTL'leye bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K-JAM eksiksiz bir cihaz klavyeye ihtiyacın olacaktır dediklerini kullanacaksan.. ancak hızlı wi-fi bağlantısı ve daha hızlı sayfa geçişi istiyorsan i-mate JAMin e bak ancak ne K-JAM ne de JAMin bide kayıtlı doğru dürüst sıfır 900 ytl ye bulamazsın.. bu arada JAMin de klavye yok... ayrı klavyeleri satılıyor oda yurtdışında türkiyede henüz rastlamadım..
  • Bu arada ne kadar doğru bilemiyorum ama benq p50 lerde pil problemi olduğunu duydum.. çok az gidiyormuş pilleri..
  • Pek doğru 1 gun ancak gidiyo ikinci günde yarım kalıyo yani
  • Ya aslında büyüklüğünü dert etmezsen I-Mate PDA2k yı öneririm sana. Çok performanslı ve eksiksiz bir cihaz. İkinci el temiz o paraya rahatlıkla bulabilirsin. Ama klavyesinin kullanışsız olduğu söyleniyor...

İş İçin Ne Alayım? ACİL BU HAFTA ALACAĞIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 9 Temmuz 2006; 22:27:08 >
  • gerçekten çok kullanışsız bi kalvyesi var.. bebek parmağı olması lazım kullanabilmek içim boşuna klavyeli cihaz alıpta klavyesini kullanmamazlık etmesin arkadaş.. hatta ciddi klavyede istiyorsa kıysın paraya alsın i-mate JASJAR ı bitsin bu iş bence..
  • biraz daha fazla para ver bence Jasjar al
  • 500-700 YTL arası Imate Jam alabilirsin, beğenmezsen 2. el piyasası hareketlidir hemen satabilirsin. Klavyesi ve Wi-Fi si yok ( ancak Wi-Fi kart alıp takabilirsin o zaman eksiği kalmaz ). Hem iş hem eğlence amaçlı, fiyat kalite oranı en yüksek cihaz bence Imate Jam'dir, görüntüsü de çok şıktır, diğer tüm PDA lerden küçüktür. Çalıştığım bankanın tüm bölüm müdürlerine bu cihazdan verdiler, maillerini ve iş akışlarını sürekli takip edebilsinler diye, boş bir cihaz olsa koskoca banka bi sürü cihaza para vermezdi. Bende kullanıyorum 3 aydır ve çok memnunum, keşke şu da olsaydı diye başka cihazlarda imrenebileceğim hiçbir özellik göremedim, yapamayacağın hiçbirşey yok, maillerini takip et, internete gir ( hatta bluetooth üzerinden ActiveSync ile PC ne bağlanarak mevcut internet bağlantını PDA inde de kullanabilirsin ), film seyret, müzik dinle, oyun oyna, istediğin programı kur. 900 YTL ile 2. el temiz bir Jam + 1 GB SD Kart + 1 SD Wifi kart alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 10 Temmuz 2006; 15:22:52 >

• Arkadaşlar 2 aydan beri PDA almak için araştırma yapıyorum. Açıkcası kafan epey karıştı ve doldu yeni çıkacak olan modellerde cabası. Genel olarak en beğenilen marka ve model hangisi..
  • En iyi PDA diye birşey yok Melih kardeşim, senin ihtiyaçların ve beklentilerindir önemli olan. Piyasa da çok çeşitli biçim ve özelliklerde farklı markalar altında satılan cihazlar mevcut. Bana göre şu ana kadar piyasada genel satışa sunulmuş en tatmin edici cihazlar Imate Jamin ve O2 Atom modelleridir, ebat olarak her 2 cihaz da Imate Jam ile aynıdır. Her 2 cihazın özelliklerini nette yapacağın kısa bir araştırma ile detaylı olarak öğrenebilirsin, ancak sana başlangıç için eğer bütçen elveriyorsa Imate Jam öneririm, bu cihaz için detaylı yorumu yukarıda başka bir arkadaş için yapmıştım, umarım seçimini belirleme konusunda yardımcı olabilmişimdir. Bu arada seni çok iyi anlıyorum çünkü birkaç ay önce ben de senin durumundaydım, 4 aylık bir araştırma döneminden sonra tercihimi Imate Jam olarak yapmış ve almıştım, çok memnunum !
  • Teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: Marjinal01

En iyi PDA diye birşey yok Melih kardeşim, senin ihtiyaçların ve beklentilerindir önemli olan. Piyasa da çok çeşitli biçim ve özelliklerde farklı markalar altında satılan cihazlar mevcut. Bana göre şu ana kadar piyasada genel satışa sunulmuş en tatmin edici cihazlar Imate Jamin ve O2 Atom modelleridir, ebat olarak her 2 cihaz da Imate Jam ile aynıdır. Her 2 cihazın özelliklerini nette yapacağın kısa bir araştırma ile detaylı olarak öğrenebilirsin, ancak sana başlangıç için eğer bütçen elveriyorsa Imate Jam öneririm, bu cihaz için detaylı yorumu yukarıda başka bir arkadaş için yapmıştım, umarım seçimini belirleme konusunda yardımcı olabilmişimdir. Bu arada seni çok iyi anlıyorum çünkü birkaç ay önce ben de senin durumundaydım, 4 aylık bir araştırma döneminden sonra tercihimi Imate Jam olarak yapmış ve almıştım, çok memnunum !

• bende 8 ay boyunca gün-gün araştırdım. Ve 2 ay önce Benq p50 aldım. İstediğim herşey var.
    Çok memnunum. Ayrıca bana göre şuan en karizmatik cihazlardan biri.(Tabi bu benim zevkim.)
    Wi-fi,Bluetooth, kamera, klavye, touch screen, yeterli hafıza, iyi bir hız,..vs herşey var. Bana yetiyor. İş amaçlı kullanıyorum. excell de 5000 kalemlik bir fdetaylı fiyat listem yüklü.., onlarca teknik resim yüklü..., Gün geçtikçe daha çok seviyorum.
    Evet batarya sorunu bir gerçek Ancak ben zaten hangi tel. kullanırsam kullanayım; zaten hergün akşam şarj yaparım. Ayrıca p50 usb üzerinden aynı anda şarj da olabiliryor. kaldı ki ben ayrıca basit bir araç şarj yöntemi de buldum. (ilgilenen olursa hemen bahsedebilirim:) )
    SONUÇ: ben p50'yi çok seviyorum.
    Ayrıca LÜTFEN? bu cihazı (en azından bir süre) kullanmamış olanlar yorum yapmasın. yani yapmasa daha iyi olur.
    Hoşçakalın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.