Bu konuyu site içerisinde nereye yazacağımı bilemedim. Buraya aktarıyorum. İlgilenenler iletişim kurabilirler. Dip: Siteyi çok kullanmıyorum, bu sebeple doğru yere yazmayarak rahatsızlık vermiş olabilirim. Bu durumda beni yönlendirmenizden memnuniyet duyarım.
We are looking for an "IT ENGINEER" for our international client for their operations in İZMİR.
İş Tanımı:
- Bachelor's degree in IT Engineering or equal level from a reputable university - Minimum 3 years of experience in IT, preferably in industrial sector - Providing a fully-working and optimized Information System to the plant - Self-sufficient, rigorous, good relationships and communication skills - Good command of English, French will be an asset - Experience of working in a corporate, preferably in a global company - Willing to work with different cultures - Experience of working with ERP - Knowledge of Databases tools (Oracle), Windowsserver (in addition Linux will be an asset)
Nedir bu?
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Nedir bu?
Bilgisayar mühendizi arıyolla kıllısından.
Bachelor of IT Engineering diye bir seyin olmadigindan haberiniz vardir umarim. Hayir google'da arayinca 2-3 kisinin böyle bir degreeye "sahip" oldugu yaziyor fakat hic bir unide böyle bir degree okutulmuyor. Bir tane öyle yazan kisiye baktim da Faculty of Information Technology, Department of Software Engineering and Information System. 5 yillik cifte diploma yapmis o yuzden hem IT, hem de muhendislik okudum demis bu yuzden Bachelor of IT, Engineering yazmis. Hayir madem nasil birisini ise alicaginizi bilmiyorsunuz, bununla ilgili danismanlik alin. Siz IT Engineer ariyorum diye ise baslarsaniz zaten akli basinda IT, CS ve ya CE okumus birisi size basvurmaz.
İlan sahibi de bu hatanın farkına varmış. Bu bakımdan düzeltmeniz ve katkınız faydalı oldu. Teşekkürler