10000tl sermayeyle hangi sektörde ne yapabilirim kütahyada.fikirlerinizi bekliyorum.kısa yoldan köşe olma gibi amacım yok aç bırakmasın yeter köşede olursam fena olmaz yani:D
Bildiğin bir işi yap. Bildiğin derken üniversite okuduysan hangi bölümü bitirdiysen o sektör ile ilgili bir iş yap. Yoksa batma ihtimalin çok yüksek.
selam arkadasim , universite mezunu musun ?? kisaca , universite mezunu isen yukarda arkadasimin da belirttigi gibi alaninla ilgili is yap bence de, yok elimde meslegim yok diyorsan , iskurun acmis oldugu girisimcilik kursu var , kurs 2 yil suruyor ,bu kursu bitirdiginde ,mesela ben pastane acacagim diye kurs gordugun yere yazili bir fikir beyan ediyorsun ve bu fikrinde kabul edilirse , edilirse derken zaten elinde girisimcilik sertifikan olacak. fikrin iskurun da onayindan gectikten sonra sana 2 yada 3 yil on odemesiz 27 bin lira parca parca tahsil ediliyor ki senin yaninda da 10.000 TL olmus olacak , acelem yok diyorsun , acele etmeyip bu kursu bir arastir derim , ben sadece senin yerinde olsam riske girmem , bu devirde esnaflik bitmis , yemek sektorune girmezsen parayi zor kazanirsin.bu sadece benim dusuncem , insan her seyinden kisinti yapiyor fakat bogazindan asla.... sana hayatinda basarilar diliyorum...
4 yıllık okuyorum 2. senem ama okul pek iyi gitmiyo bi yerden başlıim diyorum .aslında bursada oturuyorum ama bursada rekabet çok başedemem kütahya daha küçük halkında para çok öğrenci her taraf pastane düşünüyordum bende sabahları kahvaltılık koyarım işlek bi yere 2 masa bi kasa başlasam diyorum.
cok iyi dusunmussun , heleki sabah kahvaltisi , meyve suyu , sikma ,borek derken bir bakmissin ki ikinci subeni acmissin , ben bir ara hirdavat isine girmistim fakat o tarz islerin para dongusu olmuyor her zaman.odemelerin gelince sikisip kaliyorsun , isin yurumuyor. konu yiyecek oldugunda ise para dongusu demek, yinede iyi dusun tasin...
arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme