Şimdi Ara

İş kuracağım ve hiçbir fikrim yok...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babam esnaf ve uzun zamandır diğer esnaflar gibi durum pek iyi değil. Babamın ve benim sıkılmadan işletebileceğimiz, 30 - 40 milyar sermaye ile bir kurmayı planlıyoruz. Ama ben ne yapabileceğimizi bir türlü bulamadım. Antakya'da nasıl bir iş yapılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwandatr
    Merhaba,

Babam esnaf ve uzun zamandır diğer esnaflar gibi durum pek iyi değil. Babamın ve benim sıkılmadan işletebileceğimiz, 30 - 40 milyar sermaye ile bir iş kurmayı planlıyoruz. Ama ben ne yapabileceğimizi bir türlü bulamadım. Antakya'da nasıl bir iş yapılabilir?

Bilmediğin bir ise girersen batarsın dostum yazık etmeyin paranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

quote:

Orijinalden alıntı: nuwandatr
    Merhaba,

Babam esnaf ve uzun zamandır diğer esnaflar gibi durum pek iyi değil. Babamın ve benim sıkılmadan işletebileceğimiz, 30 - 40 milyar sermaye ile bir iş kurmayı planlıyoruz. Ama ben ne yapabileceğimizi bir türlü bulamadım. Antakya'da nasıl bir iş yapılabilir?

Bilmediğin bir ise girersen batarsın dostum yazık etmeyin paranıza

katılıyorum. en azından parayı bankada yada altın yada kur alarak değerlendirmeye bak.. sonra bir fikir edinirsen işe gir..
  • hırdavat işinde iyi para var güler yüz gösterdin mi bide uçar gidersin
  • 40.000 tl ne karşılık yıllık net 4.000 tl faiz öderim sana.noter tasdikli sözleşme felan ayarlarız sorun değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.