Babam esnaf ve uzun zamandır diğer esnaflar gibi durum pek iyi değil. Babamın ve benim sıkılmadan işletebileceğimiz, 30 - 40 milyar sermaye ile bir iş kurmayı planlıyoruz. Ama ben ne yapabileceğimizi bir türlü bulamadım. Antakya'da nasıl bir iş yapılabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: nuwandatr Merhaba,
Babam esnaf ve uzun zamandır diğer esnaflar gibi durum pek iyi değil. Babamın ve benim sıkılmadan işletebileceğimiz, 30 - 40 milyar sermaye ile bir iş kurmayı planlıyoruz. Ama ben ne yapabileceğimizi bir türlü bulamadım. Antakya'da nasıl bir iş yapılabilir?
Bilmediğin bir ise girersen batarsın dostum yazık etmeyin paranıza
quote:
Orijinalden alıntı: snowor
quote:
Orijinalden alıntı: nuwandatr Merhaba,
Bilmediğin bir ise girersen batarsın dostum yazık etmeyin paranıza
katılıyorum. en azından parayı bankada yada altın yada kur alarak değerlendirmeye bak.. sonra bir fikir edinirsen işe gir..
hırdavat işinde iyi para var güler yüz gösterdin mi bide uçar gidersin
40.000 tl ne karşılık yıllık net 4.000 tl faiz öderim sana.noter tasdikli sözleşme felan ayarlarız sorun değil.