Şimdi Ara

İş kurmayı düşünüyorum fakat nasıl bi iş kurabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımlarınızı bekliyorum ufak tefekte olsa nasıl bi iş kurabilirim bu ara zarar riski çok az olan işler neler olabilir öneri fikirlerinizi bekliyorum..

Birde devlet kredi vererek çalışanları destekliyor diye bi muhabbet varmış onunla ilgili bilgisi olan varmı?

• idda bayisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayy78

idda bayisi

Eklemeyi unutmuştum hatırlattın aile büyüklerinin sıkıntı yaratmayacağı bi iş kurma peşindeyim :D
  • İnce iş kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor_332

quote:

idda bayisi

Eklemeyi unutmuştum hatırlattın aile büyüklerinin sıkıntı yaratmayacağı bi iş kurma peşindeyim :D

telefondan anlıyorsan o çeşit bi dükkan aç malzemelerin falan olduğu. ilerdede bayilik alırsın avea dan falan. arkadaş 0 sermayeyle girdi işe kredi çekerek. o bile kazanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

İnce iş kurabilirsin.

Espirini yaptın al güldük :D hadi şimdi işine bak. şurda ciddi birşeyin peşindeyim egosunu tatmin etmek için saçmalayacaklar yazmasın hiç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

İnce iş kurabilirsin.

Espirini yaptın al güldük :D hadi şimdi işine bak. şurda ciddi birşeyin peşindeyim egosunu tatmin etmek için saçmalayacaklar yazmasın hiç.

Oouuvv burası konu dışı özel miş, internet cafe kurabilirsin, okula yakın olursa parayı kırarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gıda işi diyebilirim
    ama iyisi olmayı hedeflemen lazım
    bir yemek türü seç ve onun üzerinde uzmanlaş
  • quote:

quote:

quote:

idda bayisi

telefondan anlıyorsan o çeşit bi dükkan aç malzemelerin falan olduğu. ilerdede bayilik alırsın avea dan falan. arkadaş 0 sermayeyle girdi işe kredi çekerek. o bile kazanıyor

Krediyi devletten mi almış peki? aslında dediğin gibi iş yapılabilir bu konuda

• Aklıma gelmedi değil bu mesela burda kyk yurdunun hemen az ilerisinde bi internet kafe var yazları sinek avlıyor ama kışın sağlam iş yapıyor bi kafe açıp güncel içerik ve şu online oyun avantajlarını sağlasam tutarmı sizce?

@depresif_adam Gıda işi biraz sıkıntılı geliyor hocam bana yaa çok çaba sarf etmek gerek gıda sektöründe
  • quote:

Aklıma gelmedi değil bu mesela burda kyk yurdunun hemen az ilerisinde bi internet kafe var yazları sinek avlıyor ama kışın sağlam iş yapıyor bi kafe açıp güncel içerik ve şu online oyun avantajlarını sağlasam tutarmı sizce?

@depresif_adam Gıda işi biraz sıkıntılı geliyor hocam bana yaa çok çaba sarf etmek gerek gıda sektöründe

kyk yurdu internet kafe rakip acabilirsin fakat bir tarafı internet bir tarafı kafe olmalı
    tost tavla ve içecekler mutalaka olmalı

5 liralık partilerden düzenledin mi tamamdır
  • hocam onu bilmiyorumda 2. el telefonculuk kontür atma , kılıf-jelatin , tamir vs aynanda yaparsanız kazanırsınız.
  • Ne kadarlık bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun? Gıda işi her zaman kazandırır, ona yönel derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Ne kadarlık bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun? Gıda işi her zaman kazandırır, ona yönel derim.

Kafamda bi sınır yok gerektiği kadarını eğer devlet karşılarsa devletten kredi çekerek olmazsa elde avuçtakini bir araya getirip üstüne bi şekilde destek bularak gereken bütçeyi ayarlarım.
  • Razor_332 R kullanıcısına yanıt
    kafe kafe kafe ! ! !
  • Önceleir gözüm çok yüksekteydi çok çok iyi bi iş kurmak gerektiğini düşünürdüm ama fkirlerim tamamen değişti,bi adamın iki dudağı arasında kalacağına bi kırtasiye dükkanı açıp günlük 10 milyon kazanmaya razıyım bana kimse çıkarıldın demiyorsa o iş benim için iyi iştir,kimse arkandan iş çevirmeyecek,ayağını kaydırmayacak şerefsizlik yapamıyacak.

Düşünsenize kendiniz için bile vermiyeceğiniz mücadeleyi başkası için vererek o kişiyi dahada zengin yapıyoruz bu hep bana saçma gelmiştir bide bu karakter meselesi bazı insanlar vardır patronlara sahip gözüyle bakarlar ama ben kimseye eyvallah demiyorum o yüzden ya bi dükkanım olur ya aç kalırım malesef karakter meselesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.