Şimdi Ara

İş olanakları, kazanç vs. bakımından hangi bölüm daha iyi?..(EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İş olanakları, kazanç vs. bakımından hangi bölüm daha iyi?..(EA)

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2012)
Giriş
  • Merhabalar..Bu iki bölüm arasında çok kararsızım bu bölümleri okuyanlar, bilenler bana yardımcı olabilirse çok sevinirim..Başlıkta da dediğim gibi mezun olduktan sonra olanakları, kazanç vs. bakımından hangisi daha avantajlı?..Bu iki bölümün birbirine göre artı veya eksileri nelerdir?..Şimdiden gelecek yorumlar için teşekkürler..

• 21 kişi okumuş ama yorum yazan yok..=(
  • Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler daha çok devlete eleman yetiştiren bir bölüm.Ordan çıkınca siyasetle ilgilenebilir veya elçi,diplomat gibi meslekler edinebilirsin.Uluslararsı ticaret ise ilk 2 yıllık işletme eğitimi ardından daha çok özel sektöre yönelik ticari dersler veriyor.Eğer siyasetle aram iyi değildir ve devlete bağlı kalmak istemiyorum diyorsan kesinlikle Uluslararası Ticaret okumalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 25 Temmuz 2008; 19:08:44 >
  • Verdiğin bilgi için teşekkür ederim..Bende siyaset faktörü yüzünden Uluslararası Ticarete daha sıcak bakıyordum fakat Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okuyunca gerek kamu gerekse özel sektörde daha geniş iş olanakları olması kafamı biraz karışyırıyor açıkcası..
  • Uluslararası Ticaret ve Finansman düşünüyorum İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde,gittim,konustum birebir bilgi aldım,bana daha yakın.Uluslararası İlişkiler okuduktan sonra siyaset olmak zorunda yani,bende fazla eğilimli olmadığım içinbunu tercih ettim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.