Şimdi Ara

İŞ ORTAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle kendi amacımı belirtmek istiyorum.32 yaşındayım şu an bi işyerinde çalışmaktayım,lakin ben artık kendi işimin başında olmak istiyorum tam olarak anladığım bi iş yok elimde 15000 tl birikimim var ve bu parayı bi şekilde kullanmak istiyorum bu hali hazırda işi olan birine ortak olmayla da olur veya sıfırdan biriyle herhangi bi iş kurmak da olur.kendine ortak arayan ya da ne bilim bi şeyler yapmak isteyen arkadaşlardan mesaj beklerim telinizi verirseniz sizleri ararrım konuşuruz lütfen abuk sabuk sözler etmeyin ben gayet ciddiyim bu parayı değerlendirmek istiyorum araba alacaktım son anda vazgectim ki çok istediğim bi arabay dı o yüzden lütfen ciddi ciddi ilgilenecek arkadaşlar mesaj atsın diğer arkadaşlardan da fikir edinebilirm herkese teşekkürler...,

• Bir işin çırağı olmadan o işin patronu olamazsın.İş hayatının altın kuralıdır bu.Bu zamana kadar nerde çalıştın ve mesleğin ne.Yukarda yazdığına göre hiçbir işten anlamam demişssin.Yanlış anlama ama bu foruma böyle bir konu açıp,üstünede buradan belki ortak bulurum amacıyla bu konuyu açmışssan baştan kaybetmissin demektir.Sen yine kendi iş yerinde çalışmaya devam et.Bu konuyu açtığına göre çevren yok demektir..Yoksa buradan ortak bulurum umudu olmazdı.Çünkü bu işler çocuk oyuncağı değil.Ayrıca 15 milyar parada değil.İş yerinde çalışmaya devam etmek senin için en iyisi.Yoksa başkası elindeki o 15 milyarıda alır.
  • teşekkürler tavsiyelerini dikkate alacam..,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.