Şimdi Ara

İŞ'TEN KENDİNE VAKİT AYIRAMAYAN İNSAN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah: 5.30 uyan 6 tı evden çık otobüse bin mecidiyeköye git ordan servise bin işe git 8.00 iş başı

akşam: 18.10 işten çık servisle mecidiyeköye gel otobüse bin eve git saat 20.00

elini yüzünü yıka yemek ye saat 21.00 sabah tekrar erkenden kalkıcaksın 2 yol var;

ya oturup kendine bi kaç saat ayırıp uykundan ödün vericen yada erkenden yatıp monoton bi hayata başlıycan:(

diyceksinki bırak işi kardeşim; veya evini hemen işinin yanına taşı.. ne işi bırakmaya g... yer ne de evi taşıycak durum var..

monotonlaştık yaaa... keşke üniversite ye geri dönebilsem ahh ahhh

bi abim derdiki hayat okul bitince başlıyo 2 sene işe girdikten sonra anladım hakkaten öle yaaa

• işte kapitalizm siz sabah akşam çalışırsınız 3 kuruş için hayatınız böyle geçer .başınızdaki patronlar sefasını sürer işte bu yüzden kendi işimi kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaruwrcSTİ

işte kapitalizm siz sabah akşam çalışırsınız 3 kuruş için hayatınız böyle geçer .başınızdaki patronlar sefasını sürer işte bu yüzden kendi işimi kurucam

sen de o sefa suren patron olcan yanı
  • hocam çok haklısın. işten güçten insan kendine vakit ayıramıyor. sorması yaıp n işle meşgulsünüz? haftasonu tatiliniz kaç gün ve maaşınız ne kadar?
    hani değiyor mu bu kadar yoğunluğa ve fedakarlığa..?
  • kendi işinin patronu olmak gibisi yok tabiki..

ama herşey biraz da maddiyat işi.. imkanın varsa hiç düşünme, hayırmı olur şermi bilemiyorum ama içinde ukte kalmasından çok iyiydir. hele birde rayına oturtursan işi ohhhh:)
  • ben mühendisim.. ortalama bi maaş alıyorum... hafta sonları ctesileri bazen tatil... zaten oda olmasa kafayı yer insan:(
  • aga kusura bakmada ev nerede iş nerede

iş karşıdamı ?

çok erken kalkıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 29 Eylül 2010; 14:42:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvrls

ben mühendisim.. ortalama bi maaş alıyorum... hafta sonları ctesileri bazen tatil... zaten oda olmasa kafayı yer insan:(

bunu sormuştum. daha net cevaplar lütfen..
  • tek değilsin dostum

sabah 7.30 kalk saat 9.00 iş başı, akşam 18.30 iş sonu, eve geç saat 20.00, yemek namaz vs derken saat 21.00'a doğru geliyor.. geri kalan ise en fazla 3 saat, günün yorgunluğuyla o saatte ne yapılır artık size kalmış. ben gitar çalıp kafamı dinlendiriyorum

ki, bi yılın 6 ayı böyle geçiyor diğer 6 ay ise; (aof kursuna gidiyorum)
    sabah 7.30 kalk saat 9.00 iş başı, akşam 18.30 iş sonu, ordan kursa geç saat 19.00 - 21.30 arası kurs, eve geç yemek ye saat 22.30.

insanda ne göz kalıyor ne beyin.

o yüzden haftada 4 gün çalışılan, iyi geliri olan bir iş arıyorum. maddi problemler olmasa bir saniye düşünmez ayrılırdım

• aynen bende muhendislik okudum....ilk senemi doldurdum calısma hayatında...

sabah 7 de evden cıkıs aksam 7 de eve geliş...8.30 gibi anca yemektir dinlenmedir bitiyor...ondan sonra kalıyor bana 3 saat... :)
  • Çalışan herkesin monoton hayatını özetlemişdin aslında. Gerçi ben 8:00 de kalkıyorum işyerim yakın o konuda şanslıyım ama yine de monoton bir hayat. Sabah aynı şeyleri yap, sokağa çık aynı tipler, servise bin aynı yüzler... Artık birçok şeyi ezbere yapıyorum, makinalaşmış durumdayım.
  • 06:40 Uyan
    06:50 İhtiyaçlarını gidermiş, kıyafetini giymiş ol
    07:00 Evden çıkış
    07:30 Servis durağına yürümek
    08:00 İşbaşı
    16:00 Çıkış, okula git
    22:00 Okuldan çık eve git
    22:30 evdesin
    23:00 ihtiyaçlar yemek vs.vs.
    24:00 Mola
    01:30 veya 02:00 Ders çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

06:40 Uyan
    06:50 İhtiyaçlarını gidermiş, kıyafetini giymiş ol
    07:00 Evden çıkış
    07:30 Servis durağına yürümek
    08:00 İşbaşı
    16:00 Çıkış, okula git
    22:00 Okuldan çık eve git
    22:30 evdesin
    23:00 ihtiyaçlar yemek vs.vs.
    24:00 Mola
    01:30 veya 02:00 Ders çalış

şuan okula gidiyor olman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.