Şimdi Ara

İş yerinde mobbing ve sıkıntılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, konuşup içimi dökebileceğim hiç kimse yok. Sadece burası var. Öncelikle hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. Öyle ufak meseleleri dert edinip hayatım kötü diyenlerden değilim. Hayatım gerçekten çok kötü. Her geçen gün daha da kötü oluyor. Çalıştığım yerde hep eziliyorum. Sürekli hedef gösteriliyorum. Beyaz yaka bir değil. Tamamen amelelik olan bir iş ve sürekli üzerime geliniyor. 20 kişi var ve sanki günah keçisiyim. Bir iş doğru da olsa yanlışta olsa bir ton laf sürekli bi küfür falan. Ben haklıyım. Haksız olsam kendi kafama sıkar intihar ederim çünkü tutunacak bir dalım yok. Haklı olduğum için ve sesimi çıkaramadığım için çok zoruma gidiyor. İşin daha da kötüsü üst mevkidekiler beni hedef gösterip diğer çalışanları bana karşı kışkırtıyolar. Sanki işler benim yüzümen aksıyormuş gibi başkalarına laf söylüyolar. Sanki benim yüzümden laf yemişler algısı oluşuyor. İşten çıkıp yenik düşmek istemiyorum. İşe devam ettikçe daha da üzerime geliyolar. Zaten çok stresli bir hayatım var. Mobbing derken bu çok başka bir şey yani ne yaparsam yapayım batıyor. Özgüvenim zaten yoktu şimdi daha da kötü oldu. Hiç bir şeye cesaretim kalmadı. Hiç bir şeyi başaramayıcağaımı düşünüyorum. Ne yapıcam ben.

İmla, anlatım bozuklukları için kusura bakmayın. Hiç bir şeye odaklanamıyorum.

• iki seçeneğin var 3.sü yok

1 işi bırakırsın

2 sana terslik yapan o pislikleri bir güzel döversin yada sözle yerin dibine sokarsın sen karşılık vermezsen daha da fazla yaparlar

• İstifa etme istifa edersen onlar galip gelir yapman gereken ya herro ya merro kendini kovdurt ama istifa etme madem seni haklıyken doğruyken eziyorlar birde yanlış olmayı dene çalıştığın yer Market mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle Allah yardımcsın olsun mobbing den bende çok çektim....

diğer arkadaşların dediği gibi ya işi bırakacaksın yada zorla da olsa devam edeceksin ...

umarım bu video sana yol gösteriri.. :

+90youtube
    Mobbing kavramı, iş yerinde psikolojik baskı tanımıyla Türkiye'deki hukuk terminolojisine son dönemde dahil oldu. Bir psikolojik şiddet türü olan mobbing, çalışanlar üzerinde psikolojik ve fizyolojik yıkımlara neden oluyor. Mobbing mağdurları, en sık olarak işyerindeki itibarsızlaştırma ve kaldırılamayacak iş yüküyle karşı karşıya kalıyor. Mobbing özellikle depresyon, stres bozukluğu ve uyum bozukluğu gibi ruhsal sorunlara neden olabiliyor. +90 olarak mağdurlar, hukukçular ve iş dünyasında mobbinge karşı mücadele veren sivil toplum kuruluşlarıyla konuşarak, "Mobbing ne demek?", "Mobbinge uğradığınızı nasıl anlarsınız?", "Mobbing ile nasıl mücadele edersiz?" gibi soruların yanıtlarını aradık. #mobbingnedemek #mobbing
    https://www.youtube.com/watch?v=wfGxnXlMfXg&t=551s
  • hocam en zoru ve en etkilisi bu.

takmayacaksın ve sen de onlara takılacaksın. gerçi bunları yapabilen biri alfa erkek olup sivriliyor kimse bişey diyemiyor ama, bu saatten sonra böyle bir tavır takınmak işe yarar mı bilemem. denemeye değer mi, sen karar ver.

• İşten çıkmayı, kaçmak olarak görürsen böyle devam eder. İşten çıkma sen, işi bırak !

Beş para etmeyecek adamlara, para verdiği için boyun eğmeyin ya.

Orda çalışmaya çok mecbursan, yanlış yapmadığın şeyleri ispatlamanın bir yolunu bul.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.