Şimdi Ara

is yerinden msn e giremiorm yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • isyerinden hicbir chat ve p2p ortamina baglanamiyorum.butun engelleyecegini dusundugum programlari kapattim firewallar filan..bi ana makine ve birbirine bagli 15 makine var fakat ana makine de giremior.tüm bilgisayarda proxy ayarli ve proxy yi kaldirinca bu sefer tamamen çevrimdışı kalıyoruz.ne yapmamiz lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milanrapajc -- 14 Eylül 2005, 20:03:00 >

• webmessenger.msn.com
  • web den de girmiyor software caused connection error diyor..bazı sitelere de ayni hatayı verip girmedigi oluyor.proxy nin kısıtlamaları olsa gerek diye düşünüyorum ama :S ..yok mu kurtulmanin yolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: milanrapajc

web den de girmiyor software caused connection error diyor..bazı sitelere de ayni hatayı verip girmedigi oluyor.proxy nin kısıtlamaları olsa gerek diye düşünüyorum ama :S ..yok mu kurtulmanin yolu

Patronla konuş normale döndürsün:D

Benden bu kadar üstadlar yardım eder sanırım.
  • uzmanlar hadi :)
  • o tamamen sizin network adminin ne kadar güvenli bir ağ kurduğuna bağlı büyük ihtimalle proxy üzerinden portları kapatmıştır ve bazı URL'leri engellemiştir bunun için bi kaç çözüm yöntemi var ama hepsi çalışacak diye bi kural yok dediğim gibi tamamen sizin admine kalmış bi olay biraz kafası çalışıyosa hiçbiyere giremezsiniz :) proxyi atlatmanın ilk yolu başka bi proxy kullanmak yani sizin proxyle internete bağlandıktan sonra anonim websurf hizmeti veren başka bi proxye bağlanıp onun üzerinden webmessengerı kullanabilirsiniz, tabii bu webproxylerininde sizin proxy tarafında kısıtlanmamış olması lazım
    eğer giremiyorsanız muhtemelen onlarıda kısıtlamışlardır.bu tip webproxyleri arasında örnek olarak proxify.com yada secure-tunnel.com sayılabilir googledan "anonymous surf" yada "anonymous proxy" diye aratırsanız bulursunuz. Eğer bu siteler kısıtlanmışsa bizde ikinci aşamaya geçeriz eğer yazılımsal bi proxy kullanıyosanız o zaman bunlarda default olarak 80 nolu port açıktır bu portu kullanıp başka programları kullanabilirsiniz bunun için "hopster" yada "http-tunnel" programlarını öneririm bunlar açık olan 80 nolu port üzerinden kendi sanal proxysini ve portlarını açıp diğer programların çalışmasına yarar eğer bu şekildede açılmıyosa benim bildiğim bi açma yolu yok zaten bu şekilde açılmıyosa ciddi bi adminle ve squid tarzı bi proxyiyle karşı karşıyayız demektir hiç uğraşmadan evden paşa chatimizi yapar işyerindede çalışırız

• ÇÖZDÜÜÜM !! hopster diye bi program kurdum halletti tüm network ayarlarını.. msn e girmemiz engellenemez!!
  • eheheheh demekki az zekiymiş sizin admin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.