Şimdi Ara

İŞ YERLERİMDEKİ BİLGİSAYARLARLA BAĞLANTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malesef işyerlerimdeki bilgisayarlarla uzak masaüstü bağlantı kurarken yeni bir sistemle hızını 8 mbit e çıkarınca uzak masaüstünü kullanamıyorum. Aslında uzak masaüstünü kullandığım zaman bilgisayarın başındaki elemanım da bilgisayarı kullanamıyordu. Evde veya başka bir yerde bilgisayara girebilip elemanımın da aynı anda bilgisayarı kullanabileceği tarz bir program varmıdır, varsa nasıl kullanacağım ve nasıl bulacağım hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar ve şimdiden teşekkürler.

NOT: radmin diye bir programı denedim çalışmadı belkide ben başaramadım ve belkide başarsaydım da aynı problemi yaşardık yani elemanım ben bilgisayarı kullanırken beklemek zorunda kalırdı. Gerekirse casus program dahi olsun çok önemli çünkü evde 1 mbit sınırlı kullanıyorum işyerimde 8 mbit sınırsız hiç bir şey indiremiyorum bu yüzden.

• radminden daha kolay bir teknoloji var logmein diye forumda arama yaparsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz
  • arkadasım windows uzakmasaustunu naomalde kullanaırken dediğin gibi aktif kullanıcığı kapatır ama onun bir yaması var

onu kurduğun zaman sınırsız ( sınırsız dediğsem makinanın kapasitesi kadar) kullanıcı aynı anda birbirinden bağımsız makinayı kullanabilir
  • Demeware kullan bence uzakmasaüstü bağlantısı kullandığın kişide sen bağlıyken kullanabilir istersen o yetkiyi alabilirsin hersey mevcut gayet güzel
  • www.teamviewer.com buradan download kısmından indir çok basit ve yararlı bi program sadece karşı tarafın id ve passwordunu yazıp conect diyorsun port açmayla uğraşmıyorsun kolay gelsin!!!!!
  • dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim henüz denemedim hiç birini en kısa zamanda deneyeceğim, uzak masaüstünü kullanamıyorum çünkü iki ayrı modem ve bunları birleştiren ayrı bir cihaz kullanıyorum (draytek), ayrıca web sitesi üzerinden bağlantının sakıncalı olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor olabilirim. Resimli anlatımlı bağlantılar varsa tercihimdir.

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle2002 -- 9 Eylül 2007; 15:38:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğim gibi uzak masaüstünü kullanamıyorum bu yüzden alternatif birşey arıyorum arkadaşların bahsettiğiwww.teamviewer.com u denedim güzel ancak malesef 5 dk da bir atıyor tekrar bağlanmak gerekiyor eğer alternatif bulabilirsem daha iyi olacak bulamazsamda bu programın sürekli olanını bulmam gerekiyor.
    ilgileriniz için teşekkürler ve saygılar

Not: Bu notu siteden yüklediğim programı kurduktan sonra deneyince 5 dk sıkıntısı kalktığını gördüğüm için yazdım. Herkese öneririm böylesi daha iyi oldu i harfi karakterinde ve türkçe karakterlerde problemde kalkıyor. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle2002 -- 11 Eylül 2007; 1:55:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle2002

dediğim gibi uzak masaüstünü kullanamıyorum bu yüzden alternatif birşey arıyorum arkadaşların bahsettiğiwww.teamviewer.com u denedim güzel ancak malesef 5 dk da bir atıyor tekrar bağlanmak gerekiyor eğer alternatif bulabilirsem daha iyi olacak bulamazsamda bu programın sürekli olanını bulmam gerekiyor.
    ilgileriniz için teşekkürler ve saygılar

Not: Bu notu siteden yüklediğim programı kurduktan sonra deneyince 5 dk sıkıntısı kalktığını gördüğüm için yazdım. Herkese öneririm böylesi daha iyi oldu i harfi karakterinde ve türkçe karakterlerde problemde kalkıyor. Saygılar.

yok atmaz ya..herşeyi doğru yaptığından emin misin?

• evet dostum eğer programı kurmadan çalıştırırsan 5 dk da bir atıyor ancak kurunca atmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.