Şimdi Ara

İsaac asimov Vakif serisini okuyanlar bakabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asimov hayal gücü çok yüksek bir yazar. Bilimsel bakış açısını hayalgücü ile harmanlayıp geleceğe ışık tutuyor. Asimov severlerin beğeneceğini düşündüğüm yazımızı paylaşmak istedim:

ISAAC ASIMOV’UN 50 YIL ÖNCE ÖNGÖRDÜKLERİ GERÇEKLEŞİYOR
  • bu seriyi bulmak çok sıkıntılı. Elinde tutanlarda sadece ticari kaygı ile tutuyor. Umarım Tübitak gereğini yapar ama 1-2 sene çok iyimser. Çocuklarımız okusa yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynrr

bu seriyi bulmak çok sıkıntılı. Elinde tutanlarda sadece ticari kaygı ile tutuyor. Umarım Tübitak gereğini yapar ama 1-2 sene çok iyimser. Çocuklarımız okusa yeter.

2 sene önce full seri ithaki baskısı 70 lira falandı tenezzül edip almadık şimdi Vakıf ve Dünya'yı ithaki baskısı olarak bul 70 liradan fazla eder.
  • vakıf 6-7 iki kitapa 80 verebilirim?
  • Ne ballıymışım ki dün gece ithaki vakıf ve dünya buldum aldım:) sonunda seriyi tamamladım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Ne ballıymışım ki dün gece ithaki vakıf ve dünya buldum aldım:) sonunda seriyi tamamladım:)

en buldunuz hocam? Söyleseniz de bizde faydalansak
  • çok güzel bir konu üstlerde dursun. mükemmel bir seri olduğunu duymuştum kara kule bitsin buna başlayacağım sırayı öğrenmek çok iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.