Şimdi Ara

İşaret levhaları geçiş üstünlüğünün sağdan geçen araça ait kuralını bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün bir kaza geçirdim.Mahalle arası bir yoldu. (Tali yol galiba tam bilmediğimden emin degilim)4 taraflı yolda tam karşı yola geçerken soldan gelen araça sağ arka kapısına çarptım.Artık omu bana ben mi ona çarptım bilemeyeceğim.Benim araçın Ön sağ kaputu ve farı gitti.Karşı taraf önümden soldaki duran araça soldan çarpıpsağ yan arkama kadar u dönüşü yaparak durabildi.Allahtan kimseye birşey olmadı.Ama beni suçlayıp durdu.Ben normal hızda gidiyordum.Hatta benim hiç lastik izim yoktu pat diye durdum.Ama o araçın tüm teker izleri ortadaydı.
    Polis çağırdık yarin sonucu almak için emniyete gideceğim.Polis kusurlu tarafı söylemedi.Ama dedi ki işaret levhaları belirler.
    Şimdi atacağım fotolara iyi bakarmısınız.
    A benim araç B karşı tarafın aracı.Soldan gelen B aracı A aracının sağ tarafında anca durdu.Bu ne kadar hızlı geldiğini göstermez mi? Her iki yolun levhasınıda çektim.B aracının yolunda tali yol tabelası A aracının gerisinde dur levhası.Bunuda sanırım sağ dönüş için koymuşlar.Sanki polis beni kusurlu bulacak gibi.Siz ne dersiniz?
    Kusurlu taraf kim.
    Herkese şimdiden teşekkür ederim  İşaret levhaları geçiş üstünlüğünün sağdan geçen araça ait kuralını bozar mı? İşaret levhaları geçiş üstünlüğünün sağdan geçen araça ait kuralını bozar mı? İşaret levhaları geçiş üstünlüğünün sağdan geçen araça ait kuralını bozar mı? İşaret levhaları geçiş üstünlüğünün sağdan geçen araça ait kuralını bozar mı?@@

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.