Şimdi Ara

İşaretlemeyi nasıl yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben optik kağıdına her sorudan sonra dönüp işaretliyorum bunun zaman kaybı oluşturduğunu düşünüyorum bazı arkadaşlarımda sayfa sayfa yapıyor siz nasıl yapıyorsunuz? sayfa sayfa yapmak hız kazandırır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayfa sayfa yap en ideali

• BAHAMAN_54 kullanıcısına yanıt
    peki hocam bu saatten sonra alışkanlığımı değiştirmek sıkıntı yapar mı riske girmelimiyim

• WeSnipe kullanıcısına yanıt
    Sayfa sayfa daha mantikli.tek tek işaretlemenin kötü yani kafani bir optige bir kitapçiga vrrmek dikkat dagitir.

• Sorulari cozup isaretliyorum diyorsun sayfada bir isaretleme yapmak aliskanligi degistirmek sayilmaz aslinda bi sayfa en fazla 5 bilemedin 6 soru olur max bende sene basinda senin gibi cozup isaretliyordum bu boyle olmaz dedim ve pat diye bi sonraki sinavda sayfada bire dondum ve faydasini gordum rahat ol boyle birseyin aliskanligi olmaz

• Hocam ben de daha onceden tek tek isaretliyordum. Brans denemesi cozmeye baslayip ona alistiktan sonra ders ders isaretlemeye basladim. Bir bransa yogunlasip onu komple cozmek daha iyi geliyor. Ayrica branslar arasi dinlenebiliyoruz ama sinavda tabiki yetistirme sikintim olacak o yuzden en son yaptigim icin sadece sosyali tek tek işaretlemeyi dusunuyorum :)

• Sosyaldee 1 sayfayi çozdm işaretlemedm.zamani unutmuştm.2 dogrum
    vardi 3 soru filandi herhalde gecen sene ösym.tek tek sonds işaretlrmek iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastian2121 -- 17 Şubat 2016; 17:01:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

Sosyaldee 1 sayfayi çozdm işaretlemedm.zamani unutmuştm.2 dogrum
    vardi 3 soru filandi herhalde gecen sene ösym.tek tek sonds işaretlrmek iyi

Tek tek isaretlemek dikkat dağınıklığı yapiyor hocam. Rehberlikcimiz de ders ders isaretleyin demisti

• Dostum ben sayfa sayfa yapiyorum.yada tek tek çok zor ve dikkat dagitici.ders derste msntikli

• Ygs bölümlerin ilk 4 soruluk kısmı hariç sayfada hep 1 2 soru olur 70 sayfa kitapçık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.