Şimdi Ara

işcan elektronik nasıldır arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kardeş ben senin yerinde olsam canlı canlı gider görürüm ve aldığın yerin evine yakın olmasına dikkat et çünkü alınca göreceksin çeşitli nedenlerden dolayı gidip gelmek gerekebiliyor ve sürekli aynı yerle çalışmak daha iyidir ben aldığım yerde yaptırıyorum fw filan işlerini bazen gidip versiyon ya da yeni fw filan attırmak gerekiyor hem yakın olunca iyi oluyor hem fiyatlarda indirim oluyor hemde tanıdık samimi bi ortam oluyor konsolumu gönül rahatlığıyla teslim ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

kardeş ben senin yerinde olsam canlı canlı gider görürüm ve aldığın yerin evine yakın olmasına dikkat et çünkü alınca göreceksin çeşitli nedenlerden dolayı gidip gelmek gerekebiliyor ve sürekli aynı yerle çalışmak daha iyidir ben aldığım yerde yaptırıyorum fw filan işlerini bazen gidip versiyon ya da yeni fw filan attırmak gerekiyor hem yakın olunca iyi oluyor hem fiyatlarda indirim oluyor hemde tanıdık samimi bi ortam oluyor konsolumu gönül rahatlığıyla teslim ediyorum

zaten aramız yarımsaat felan yakın yani ama alışveriş yapan varmı merak ettim
  • up
  • yukarı
  • beyler fikri olan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

beyler fikri olan yokmu

Sana yakınsa neden gitmiyorsun buraya yazana kadar gidip bakabilirdin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

beyler fikri olan yokmu

Sana yakınsa neden gitmiyorsun buraya yazana kadar gidip bakabilirdin.

Yani. Yarım saat mesafe var diyorsun git dükkana kapalı bir xbox al oyna. Adamlar içinden parça çıkarmayacaklarına göre fiyatları iyiyse alınır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.