Şimdi Ara

işçi ve memur arasındaki farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    emekli bir isci mi daha cok maas alir yoksa memur mu ?
    Birde kamuda isci olmak mi daha iyidir yoksa memur olmak mi ?

Detaylica beni aydinlatabilirseniz cok sevinirim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İşçi daha ağır işlerde çalışır maaşı memura göre daha fazladır ama yıpratıcı işlerde çalışırsın memur daha rahattır tabii bu çalıştığın yere bağlı yoğun bir yerde memurda olabilirsin rahat bir yerde işçide bence memurluk daha iyi 300-500 lira için eziyet çekmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsayt_osman

İşçi daha ağır işlerde çalışır maaşı memura göre daha fazladır ama yıpratıcı işlerde çalışırsın memur daha rahattır tabii bu çalıştığın yere bağlı yoğun bir yerde memurda olabilirsin rahat bir yerde işçide bence memurluk daha iyi 300-500 lira için eziyet çekmeye gerek yok

öncelikle çok teşekkürler hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için. son zamanlarda haberlerde felan duyuyorum işçi ve memur eşitlenecek diye sizce olurmu böyle bir şey olursa memurların yararına mı olur ?
  • şahsi görüşüm işçi memur eşitlenmez çünkü yaptıkları iş farklı şimdi tcdd'de bilet satan memurla sıcağın altında ray döşeyen işçi aynı maaşı alırsa haksızlık olmaz mı ?Sendikalar buna izin vermez.
  • quote:

şahsi görüşüm işçi memur eşitlenmez çünkü yaptıkları iş farklı şimdi tcdd'de bilet satan memurla sıcağın altında ray döşeyen işçi aynı maaşı alırsa haksızlık olmaz mı ?Sendikalar buna izin vermez.

hocam kamu işçisinden bahsediyorum ben yanlış olmasın :)
  • tamam bende ondan bahsediyorum tcdd kamunun değil mi?
  • quote:

tamam bende ondan bahsediyorum tcdd kamunun değil mi?

tamam hocam pardon kusura bakmayın teşekkürler tekrar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.