Şimdi Ara

işe bak yaa bu yuzden ceza alcamm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben derste tucalete gittim ve bu tuvalet macerası 7-8 dk sürdü soora 3 dakikada dışarda bekledim ellerim kurusun die ve bi de üşüdüğüm içn derste montla durduğum için ceza alcam sizce ne kadar adil bişi bu yaa...insan hayatıyla bu kadar oynanmazz adamlar resmen geleceğimle oynuyo...okulun idaresine

• ya bi cvp yazın bi ifkir verinn yaaa
  • sigara mı içtin...
  • ya yok acil işm wardı diyom annamıo idare ille de ceza verceklerr
  • En fazla uyarı alcan.Ceza verirlerse şikayet et.
  • hiç bişey olmaz, sıkma canını.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cradleoffilth.cc

ya arkadaşlar ben derste tucalete gittim ve bu tuvalet macerası 7-8 dk sürdü soora 3 dakikada dışarda bekledim ellerim kurusun die ve bi de üşüdüğüm içn derste montla durduğum için ceza alcam sizce ne kadar adil bişi bu yaa...insan hayatıyla bu kadar oynanmazz adamlar resmen geleceğimle oynuyo...okulun idaresine

yok sende daha neler neler
    ne cezası
    bizim okulda ne çocuklar var, sırf adam olurlar diye nelere göz yumuyoz okul olarak
    tabiki onları korkutmak için disiplin lafını ağzımızdan eksik etmiyoz
    duymasınlar aman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yook canım sende 10dk zıçtın die ceza mı yicen?? İllada vercez diolarsa ısrar etme gelir geçer bunlar

Şimdiki aklım olsa neler yapardım ben o okulda, o zaman korkardık, vuracaklar sanki
  • hort
  • quote:

Orjinalden alıntı: metborn

Yook canım sende 10dk zıçtın die ceza mı yicen?? İllada vercez diolarsa ısrar etme gelir geçer bunlar

Şimdiki aklım olsa neler yapardım ben o okulda, o zaman korkardık, vuracaklar sanki

• quote:

Orjinalden alıntı: metborn

Yook canım sende 10dk zıçtın die ceza mı yicen?? İllada vercez diolarsa ısrar etme gelir geçer bunlar

Hakkaten yaa şimdiki aklım olsa tozunu attırırdım okulun bizim evdekilerde bişey demezdi zaten. dsipline gittim desem iyi bakalım nereleri gezdin derlerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.