ya arkadaşlar ben derste tucalete gittim ve bu tuvalet macerası 7-8 dk sürdü soora 3 dakikada dışarda bekledim ellerim kurusun die ve bi de üşüdüğüm içn derste montla durduğum için ceza alcam sizce ne kadar adil bişi bu yaa...insan hayatıyla bu kadar oynanmazz adamlar resmen geleceğimle oynuyo...okulun idaresine
ya bi cvp yazın bi ifkir verinn yaaa
sigara mı içtin...
ya yok acil işm wardı diyom annamıo idare ille de ceza verceklerr
En fazla uyarı alcan.Ceza verirlerse şikayet et.
hiç bişey olmaz, sıkma canını.....
quote:
Orjinalden alıntı: cradleoffilth.cc
ya arkadaşlar ben derste tucalete gittim ve bu tuvalet macerası 7-8 dk sürdü soora 3 dakikada dışarda bekledim ellerim kurusun die ve bi de üşüdüğüm içn derste montla durduğum için ceza alcam sizce ne kadar adil bişi bu yaa...insan hayatıyla bu kadar oynanmazz adamlar resmen geleceğimle oynuyo...okulun idaresine
yok sende daha neler neler ne cezası bizim okulda ne çocuklar var, sırf adam olurlar diye nelere göz yumuyoz okul olarak tabiki onları korkutmak için disiplin lafını ağzımızdan eksik etmiyoz duymasınlar aman
Yook canım sende 10dk zıçtın die ceza mı yicen?? İllada vercez diolarsa ısrar etme gelir geçer bunlar
Şimdiki aklım olsa neler yapardım ben o okulda, o zaman korkardık, vuracaklar sanki
hort
quote:
Orjinalden alıntı: metborn
Yook canım sende 10dk zıçtın die ceza mı yicen?? İllada vercez diolarsa ısrar etme gelir geçer bunlar
Şimdiki aklım olsa neler yapardım ben o okulda, o zaman korkardık, vuracaklar sanki
quote:
Orjinalden alıntı: metborn
Hakkaten yaa şimdiki aklım olsa tozunu attırırdım okulun bizim evdekilerde bişey demezdi zaten. dsipline gittim desem iyi bakalım nereleri gezdin derlerdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme