Şimdi Ara

İşe başlicam. ( Avea ) Sizce nasıl ? Fikrinizi belirtin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bir iş görüşmesine gittim. Avea için saha satış temsilcisi arıyorlar. İster stand kur, istersen kapı kapı dolaş. Yada stand kurup 1 kişiyi başına koy, sen git diğer yerleri gez. Yani yapacaklarına sınır koymuyorlar. İstedikleri tek şey aylık minimum 90 adet faturalı hat satmak yada faturalıya numara taşımak. Sürekli dışarda olucaz yani. Ama mesela saat 2 ye kadar 6 tane sattın yada numara taşıdın. Geri kalan zamanlarda başka işin varsa onu halledebilirsin. Nasılsa günlük miktarı yapmışsın. Ofise falan gitmek yok yani, sadece akşam sözleşmeleri kargoya veriyorsun ofise gidiyor.

1000 TL net maaş + 150 TL Yemek + 150 TL Yol masrafı + Satışlardan Prim ( Ortalama 200TL ) + Sigorta

Sabah 9 akşam 5 arası ve cumartesi günleride 3-4 e kadar çalışma var.

Ne diyorsunuz sizce şartlar nasıl ?

Bu arada yüksek lisans öğrencisiyim. Akşam derslere giricem. Gündüzlerimi çalışarak değerlendirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4-ever -- 29 Ağustos 2012; 16:33:54 >

• Kötü bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin iyisi kötüsü olmaz ama o satışları yapman çok zor olacak.

• 29 Ağustos 2012
  • çok yorar seni.

işi biliyorum arkadaşım çalışıyordu. her gün kendilerine bi mahalle veya site seçip gidiyorlardı. baya da satış veya taşıma yapıyorlardı.

zırıltısı da çok tabi. numaranı veriyorsun hat sattığına.en saçma şey için bile arıyor.

çok küfür de yiyebiliyorsun.

stand olayını boşver. gezici olmak daha fazla sattırır.
  • Bile bile eski konulari hortlatmak ban sebebi yapmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.