şimdi iki sorum var. Devlet yurdunda kalıyorum ve Kredi alıyorum. İşe başladım. Asgari ücretin üstünde maaş alıyorum. İş arkadaşlarımdan birisi kafamı bulandırdı. Devlet yurdundan seni atarlar, arkadaşlarımı da attılar dedi. Şimdi kyk sitesinden baktım. böyle bir bilgi göremedim. Sadece
Barındırılmakta Olan Öğrencilerin Hangi Sebeplerle Yurtla İlişiği Kesilir?
Yurda girmek için aranılan şartlardan herhangi birini sonradan kaybetmiş olanların, Taksirli suçlar hariç, tecil edilmiş olsa dahi hakkında mahkumiyet kararı verilenlerin, Yurt kurallarına uymayıp, süresiz uzaklaştırma cezası alanların, Yurt ücretini zamanında ödemeyenlerin, Devam etmekte oldugu öğretim kurumundan üç ay ve daha fazla uzaklaştırma cezası alanlar ile okulla ilişiği kesilenlerin, yurtla ilişiği kesilir.
Var mı böyle birşey ? Yani Yurttan atılır mıyım ? ikinci olarak da kredim kesilir mi ?
Yurda girmek için aranılan şartlardan herhangi birini sonradan kaybetmiş olanların, ,
bu maddeden dolayı ilişiğin kesilebilir duymuşluğum var 400-500 liraya çalışıpta kyk bursu kesilen..
bu arada asgariden fazla olması baya iyiymiş ne iş merak ettim
ben yurtta kalıp çalıştım yani bir sorun da çıkmadı neden atsınlar ki
quote:
Orijinalden alıntı: AvantiLazio
sigortalı bir iş miydi ? ve ne kadar alıyordunuz acaba ?
sigortanız varsa olabilir.bende 4 yıl kaldım kyk da ama hiç duymadım böyle bir durum.senin çalıştıgını tesbit edemezlerki.sigortalımı işin? sigortasız çalışmak için göbek aatacağız resmen.bu hale getirenler utansın
bende çalışıyordum bu arada.kyk da kalırken.yurttaki müdür falan biliyodu.tabi sigortalı değildi ama.aslında bi gidip aranın iyi oldugu bi görevliyle konuşsan? sorsan? çalışmam gerekiyor ama böyle bişey duydum gerçeklik payı nedir diye sorarsan en doğru cevabı vereceklerdir
quote:
Orijinalden alıntı: mustafacan46
quote:
Orijinalden alıntı: AvantiLazio
sigortalı bir iş miydi ? ve ne kadar alıyordunuz acaba ?
sigortalı değildi işim,parası önemli değil istersen beş bin lira al kimse onu ispat edemez,benim sigortam vardı pederden yararlanıyordum tabi işe girip kendi adınıza sigorta yaptırırsanız o zaman durum değişir bursunuzu keserler yurttan da çıkartabilirler tespit ederlerse.