Şimdi Ara

İshal ve şeftali suyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ailemle tartışmaya girdik ben şeftali suyu ishal yapar diyorum onlar aksine ishale iyi gelir diyorlar hangimiz haklıyız ben dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Şubat 2012; 15:58:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İshal ve Şeftali Suyu

İshal, sıvı veya gevşek dışkılarla karakterize edilen yaygın bir sindirim bozukluğudur. İshale neden olan çeşitli faktörler vardır, diyet hataları veya gıda zehirlenmesinden enfeksiyonlara veya ilaçlara kadar.

Şeftali, potasyum ve lif bakımından zengin meyvelerdir. Lif, sindirim sisteminde su çekerek dışkının sertleşmesine yardımcı olur. Bu nedenle, [şeftali ishale iyi gelir mi] sorusunun cevabı evettir; şeftali ishalin kesilmesine yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, bazı insanlar şeftali yedikten sonra ishal olduğunu bildirmektedir. Bunun nedeni, şeftalilerin ayrıca sorbitol adı verilen bir şeker alkolü içermesidir. Sorbitol, bazı kişilerde sindirim sorunlarına neden olabilir ve ishale yol açabilir.

[Şeftali suyu ishale iyi gelir mi] sorusuna gelince, cevap biraz daha az açıktır. Şeftali suyu, şeftalide bulunan lif ve potasyumun çoğunu içerir, bu nedenle ishalin kesilmesine yardımcı olabilir. Ancak sorbitol de içerdiği için bazı kişilerde ishale neden olabilir.

[Şeftali ishal yapar mı] konusunda endişelerin varsa, şeftali veya şeftali suyu tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışman faydalı olacaktır. Ayrıca, ishal yaşıyorsan bol sıvı tüketmek ve dehidrasyonu önlemek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şeftaliye ishal yapar demek için vicdansız olmak gerekir. Şeftali ishale iyi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Şeftaliye ishal yapar demek için vicdansız olmak gerekir. Şeftali ishale iyi gelir.

Ne yani haksızmıyım şimdi Neyse yorum için teşekkürler
  • Tam tersi kabız yapar.
  • İshal ve şeftali suyu

Başlık Sakatt....
  • şeftalinin kendisi (lifli olduğu için) ishale iyi gelir...
  • Gecen cumartesi dugunde tarihi gecmis meyva suyunu ictim farkinda olmadan o geceyi tuvalette gecirdim desem yeridir kuru kahvemi dersin colami dersin muzdan tutta haslanmis patatese kadar ne varsa denedim care olmadi hala etkisindeyim pacalarimdan akiyo o derece bugun reflor ictim biraz fayda etti gibi ilaca devam artik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kayısıyla karıştırdın galiba

ayrıca risk nedir? ıshal olduğunu bile bile osurmaya çalışmak, kaçırdım moruk
  • o dediğin kuru kayısı şeftali iyi gelir
  • Arkadaşlar bende şeftali ishale sebep oluyor, nezaman tüketsem ertesi gün akşama kadar karnım ağrıyor ve içimi bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailenizin nasıl bir sohbeti varsa artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.