Şimdi Ara

Isı değerleri ölçmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • speecy gibi programlar kullanıyorum ama ben ısılarımı devamlı görmek istiyorum monitörde sabit duran aynı şey gibi
    windows araç çubukları varya hani saat ,cpu ölçer, tarih gibi ekranın sağ köşesine sabitliyoruz bu araç çubuklarından yada programlardan ısı ölçer varmıdır acaba sizin bildiğiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

speecy gibi programlar kullanıyorum ama ben ısılarımı devamlı görmek istiyorum monitörde sabit duran aynı şey gibi
    windows araç çubukları varya hani saat ,cpu ölçer, tarih gibi ekranın sağ köşesine sabitliyoruz bu araç çubuklarından yada programlardan ısı ölçer varmıdır acaba sizin bildiğiniz

araçlar kısmından bu (cpu, ram göstergelerinin olduğu yer) daha fazla çevrim içi al'a tıklayarak bulabilirsiniz bende amd işlemci var ama intel işlemciler için var mıdır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

speecy gibi programlar kullanıyorum ama ben ısılarımı devamlı görmek istiyorum monitörde sabit duran aynı şey gibi

araçlar kısmından bu (cpu, ram göstergelerinin olduğu yer) daha fazla çevrim içi al'a tıklayarak bulabilirsiniz bende amd işlemci var ama intel işlemciler için var mıdır bilmiyorum

benim işlemcimde amd çevrimiçiden bulamadım bir türlü deneniştim link verebilme imkanı varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.