Bildirim
Isı değerleri ölçmek için
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alkaralar
speecy gibi programlar kullanıyorum ama ben ısılarımı devamlı görmek istiyorum monitörde sabit duran aynı şey gibi
windows araç çubukları varya hani saat ,cpu ölçer, tarih gibi ekranın sağ köşesine sabitliyoruz bu araç çubuklarından yada programlardan ısı ölçer varmıdır acaba sizin bildiğiniz
araçlar kısmından bu (cpu, ram göstergelerinin olduğu yer) daha fazla çevrim içi al'a tıklayarak bulabilirsiniz bende amd işlemci var ama intel işlemciler için var mıdır bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: MrCaptain1001
quote:
Orijinalden alıntı: alkaralar
speecy gibi programlar kullanıyorum ama ben ısılarımı devamlı görmek istiyorum monitörde sabit duran aynı şey gibi
windows araç çubukları varya hani saat ,cpu ölçer, tarih gibi ekranın sağ köşesine sabitliyoruz bu araç çubuklarından yada programlardan ısı ölçer varmıdır acaba sizin bildiğiniz
araçlar kısmından bu (cpu, ram göstergelerinin olduğu yer) daha fazla çevrim içi al'a tıklayarak bulabilirsiniz bende amd işlemci var ama intel işlemciler için var mıdır bilmiyorum
benim işlemcimde amd çevrimiçiden bulamadım bir türlü deneniştim link verebilme imkanı varmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X