Şimdi Ara

Isı Ölçerler ve Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar kiracı olarak 32 dairelik yeni bir eve taşındık ve geçen ay her daireye ısı ölçer takmışlar. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir sistem markası siemens üzerindeki LCD ekranda sırayla sayı harf karışımı şeyler çıkıyor ne dediği anlaşılmıyor. Tüm petekleri kontrol ettim bir petek dışında petekler arasında değişkenlik gösteren tek şey olarak ısı ölçer üzerindeki lcd ekranda 00025 00220 00151 00044 gibi sayılar gördüm bunlar ne anlama geliyor acaba ? Apartman görevlisi bize bu ay 300 küsürlü bir fatura çıktığını en fazla faturanın bize ait olduğunu söyledi fakat faturayı daha göremedim. Ne karışık tuhaf birşey bu sistem kullanma kılavuzu gibi birşeyi yok mu bu takılan şeylerin ben gerçekte nereden bileceğim ne yaktığımı ve ben nasıl güvenebileceğim bu cihazlara,okuyanlara, faturalayanlara beni bu konuda biraz aydınlatırsanız çok mutlu olurum.. Birde banyodaki peteğe ısı ölçer ve termostatik vana takılmamış o peteği ayarlamakta özgürmüyüm acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Termostatik vana ısı ölçmüyor ki, petek fazla ısındıysa kapatıp suyu diğer peteklere dağıtıyor. Ölçüm ana girişten kalorimetre aracılıyla yapılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.