Şimdi Ara

Isı sensörü bulunan ilk ekran kartı hangi yılda ve hangi marka adı altında üretilmiştir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isı sensörleri bildiğimiz üzere donanımların ısılarını ekrana yansıtan elektronik devre elemanı. Ekran kartı üreticileri ilk olarak hangi marka/model üründe ısı sensörlü ekran kartı çıkarmıştır, görüşlerinizi alabilir miyim?

Bende de ASUS X1550 ve ASUS x1050 varda onların ısı sensörlerinin olup olmadığını merak ediyorum çünkü donanım değeri ölçme programlarında sıcaklık bilgisi çıkmıyor hatta ASUS GPU Tweak II ''vendor.dll'' hata veriyor.

• geforce 2 lerde bile gpu sıcaklığını görebiliyordun, yazdığın kart onlara göre modern bir kart, sensör vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

geforce 2 lerde bile gpu sıcaklığını görebiliyordun, yazdığın kart onlara göre modern bir kart, sensör vardır.
    Aynen. Bende de geforce 2 kartı vardı. Bende hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DP4SKZ_ -- 11 Mart 2020; 15:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DP4SKZ_

Aynen. Bende de geforce 2 kartı vardı. Bende hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    Bir türlü göstertiremedim sıcaklık değerini ekran kartının! Vista uyumlu ATI CCC programında Overdrive diye bir kısım var ve bu kısımda sıcaklık vs. gibi değerler görünmesi lazım fakat benim kartta yok işte! Arama motoru görsellerine baktığımda X1650 ekran kartının sıcaklık değeri yazıyordu.

Acaba BIOS güncellemesini ilk sürümden son sürüme yükseltirken ara sürümleri atlayınca bu sorunun sebebi mi oldu?

GA-EP45-UD3LR anakartım var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.