Şimdi Ara

Isı sıcaklık değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal bilgisayarda sıcaklık değerleri ne kadar olmalı ?
    Bunlar normal midir ?

https://store.donanimhaber.com/a5/2d/05/a52d05dcd6826fc9cd284a31c1a5b2db.png
     Isı sıcaklık değerleri

• hocam biraz fazla gibi, şu anda q6600 var bacağı kırık fanım yüzünden 85 derece boşta çalışıyor. bence ucuzdan bi fan değişimi yapabilirsiniz. performans sıkıntısı var mı?
  • oyun oynarken kapanıyor ama ısıdan kaynaklı mı anlayamadım çünkü bazen sürekli oynanıyor bazen 15-20 dk sonra kapanıyor anlayamadım yani daha da yeni temizlettim bilgisayarı ama termal macun sürdü mü bilmiyorum eğer sürdüğü halde böyle olursa ne yapmalıyım
  • ya tam temizlenmemiş ya macun sorunlu ya soğutucu tam oturmamış eğer boşta ise 77 fazla
  • Notebook icin normalin az uzerinde degerler buyuk ihtimal sogutma yolu tikali veya tam sogutma yok. Notebook modeli nedir?
  • Değerler normalin üzerinde tekrar macunu değiştirin olmazsa soğutucunuzu değiştirmeniz gerek. Bilgisayarınız kapanması ise ısınma yüzünden.
  • acer aspire 5738g modeli aslında ısınan bi laptop ama önceden sorun çıkartmıyordu artık çıkartmaya başladı bir de o değerler tam olarak sistem boştayken olan değil sistem boştayken 60 derecelerde oluyor o değerler oyun oynamaya başladıktan bi 15 dk sonrası falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knrdgn -- 14 Ağustos 2014; 13:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun benim ekran kartında var. Daha önce en ufak sorun çıkarmayan kart 2-3 aydır ısınıyor ve atma yapıyor.
  • biraz fazla
  • Ortalamanın biraz üzerinde
  • Değerler fazla. Fan temizliği lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • knrdgn K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok fazla. Şuan sabah oldugu için hava biraz serin ama olsun veri veridir.

Senin makinada kesinlikle anormal bir durum. Tekrar bir gözden gecirmelisin bence.

Isı sıcaklık değerleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.