SLM ARKADAŞLAR ASUSUN KASASI WAR PCDE ISI SORUNUM WAR İŞLEMCİ AMD 3000 İŞLEMCİNİN FANI 2 AY ÖNCE BOZULMUŞTU COOLER MASTERIN FANINI ALDIM AMA İŞLEMCİM YİNEDE 50 DERECEDE ÇALIŞIO SOĞUTAMIORUM SİSTEMDE ÇOK ISINIYO KASA FANLARINI DEVREDEN ÇIKARDIM ÇÜNKÜ ÇOK SES OLUYOR KASADA Bİ İNSANI UYUTMAYACAK KADAR SES ÇIKIYO BENDE 2 KASA FANINI DEVREDEN ÇIKARDIM BANA YARDIM EDERMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
İşlemci fanı yerine iyi oturmuşmu kontrol et birde işlemci fanını takarken macun kullandınmı?
İŞLEMCİ FANI İYİCE YERİNE YERLEŞİK TEMAL MACUNUDA WAR HERŞEY TAM
Sen önce.kasa fanlarını devreye sok.fanların voltajını 2 kablonun yerini değiştirerek voltajı düşürebilirsin.bu sayede az ses olur.asus kasa bendede var.sanırım sendekide TA serisi felan.50 derecelik ısı fazla.bende AMD 3200 var ,stock fanla en fazla 30C oluyor ısısı.3 tane fan var kasada.fanların ikisinin voltajı 5V.Tabi 1'i haric diğerleri coler master fan.öyle kaliteli fan değiller.1 tansi haric diğer kasa fanları 5V'da çalışıyor.hem ses az çıkıyor,hemde ısı artmıyor.Psu dan gelen 12V konnektöründeki kabloların yerlerini değiştirerek voltajı düşürebilirsin.
voltajı düşürürsek fanların deviri düşücek zaten ama kasa fanları çok ses çıkarıyo bu 1 kasa fanlarının hiç bir faydası olmuo işlemcinin ısısına hep aynı ben yazın napıcam onu bilmiorum :( buna bi çare bulmam lazım çok fazla 3000 işlemciye 50 derece pc arada reset atıyo sıcaktan artık !
Voltajı düşürürsen ses yapmazlar.Dene bi.Egzoslardan birisini al ön tarafa tak.öndeki içeri alsın.arkadakide dışarı atsın havayı.