Şimdi Ara

ısı sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sunda elımde p4 3.06 islemcim var ısı cok yuksek normalde hıc bı ıslem yapmıyorken bıle 50 60 dere arasında calısıyor ankarttan hıc bı ayar yapmadım sıstemı kurarken gurultuden duramıyorum resmen bı oyunacınca fan 5000 devır ustunde donuyo maasallah butun odayı fan sesı alıyo su kıs gunu yapmam gerken bı ayar varmı yoksa fan yada kasa degıstırmek gıbı olaylarama gırmem gerekıyo yardımedersenız sevınırım

• kışın böyle ise yazı sıcakta senin kasa buharlaşır herhalde
    herhalde stok soğutma ile kullanıyorsun link al bitane linkteki gibi bir soğutma serinlet işlemcini
  • arkadaşım
    belki işlemci fanı iyi oturmamış veya termal macun yoktur yada azdır.
    eğer iyi yrine iyi oturduğundan eminsen kasa içi hava akımı iyi değildir.
    böyle bir durumda ya kasayı değiştir yada kasanın ön tarafına ve yan kapağına içeriye kava üfleyecek şekilde 12lik kasa fanı tak.
    arkadaki egzos fanda dışarıya üflesin sıcak havayı.
  • arkadasın fanını elektrık supurgesı ıle temızlemıstık baya bı rahatlamıstı.hıc fanı sokme.dırek ustten boru ıle cek pervane kendı donsun.toz kaplıo o sogutucularım hemen ustunu.bu sekılde tozu cekınce baya ıyı gelıo.bı dene derım...
  • dostum aslında işlemcin prescott sa 50-60 derece degılde normalı kışın soguk odada 45-50 yazın 50-55 arasıddır oyunlardada 69 dereceye kadar cıkabılir. 70 i gecerse TEHLİKE !!!
  • Dostum sen iyisi mi intelin stok fanını at bir kenara, bi termal iletkenle sıkı bir cooler edin kendine. Kasana da -eğer yoksa- bir üfleme bir de eksoz fanı montajla. Üfleme fanını da toza karşı filtrelersen cillop gibi olur. Yaza ne kaldı?
  • sağlam bir işlemci fanı alabilirsin sessiz olanlardan mesela zalman 7700 cu veya thermaltake olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil! KALORİFER ISI AYAR SORUNU?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.