Şimdi Ara

Işık sızması ve Olu pixel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    degisim cihazı bekleniyor diyor.
    bakalım ne kadar surede gelecek yenisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sith_master

bugun tekrar kontrol ettim

Benım verdiğim iphoneda da öyle yazıyor aralık 17den beri..

Umarım sorunsuz bir cihaz verirlerde bu kadar beklediğimize değer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Bir urun bu kadar bekletilemez ya degisim ise degisim icin stok yapmasi gerekmezmi mi distributor firmanin
    yokmu bununla ilgili bi kanun
    Taaa amerikadan yada cin den gelemsinimi beklicez herseferinde
    anlamis degilim
  • Bugün 7. cihazımı alan birisi olarak ve önüme 4 tane cihaz sunuldu ne yazıkki hepsinde ölü pixel ve ışık sızması var arkadaşlar bu arada artık ölü pixel'den galiba değişim yapmayacaklar ban çünkü artık kullanın değişim olayacak dediler ona göre arkadaşlar bence 2 den fazla kendinizi yormayın çünkü nokia gibi 4 ölü pixel kurulı çıkartacak bunlar durum bunu gösteriyor
  • arkadaşlar telinizin önemli bir sorunu yoksa 1-2 ölü pixel yada az bişi ışık sızması gibi gidip değişim istemeyin derim..10-15 gün minumum bekleyeceğiniz yetmiyomuş gibi gelen tel kesinlikle kusursuz olmayacak..tecrübe ile sabittir..benim telde bişii yok diyenler süper diyenler başka iphone la karşılaştırın mutlaka ekran farkı vardır..bazılarında görüntü daha donuk daha soluk..yani öyle böyle hepsinde bir sorun var..benim daha önceki iphone ekran rengi biraz soluk gibiydi şimdiki telinki acayip canlı ve doygun renklere sahip.1-2 stuck pixel var ama telefon süper kesinlikle değiştirmiyeceğim..ayrıca arkadaşlar üreten firma bile birkaç ölü pixeli normal buluyor yani onlar iphone un home tuşu gibi telefonun bir parçası..takmayın yani..pixel sisteminde ölü pixeller mutlaka olacaktır ama oled e geçince bu sorunda tarihe karışacaktır..:))pixelmetirs programını bir deneyin balki stuck pixeller canlanabilir..çünkü onlar ölü pixel değil..eğer o bölgede hiç parlama ışık yoksa ölü pixel oluyor, ışık varsa stuck pixel oluyor yani azda olsa düzelme ihtimali var..

• nasıl degisim olmayacak anlamadım.
    apple gibi bir firma olu pixel ve ısık sızmasına sorun bulamıyor ve artık degistirmeyecez diyor.
    bence bu Turkiye deki distrubitorun bir oyunu.aynı sey amerikada veya bir avrupa ulkesinde olsa degistirmeyi bırakın ne kadar ozur dilerler.
    bakalım gene tuketici hakem heyeti yolu gozuktu bize.
    aralık 17 den beri beklemeniz kabul edilemez bir sey bence genpanın da istedigi sorunlu urunleri kabul etmemiz.
    ben 1 tane olu pixel icin degistirmeyin diyen arkadaslara katılmıyorum.
    boyle gec vererek ya da aynı sorunu tekrar yasatarak insanı lanet olsun degistirmiyorum noktasına getirmek istiyorlar.
  • arkadaşım zaten dünyanın hiç bir ülkesindeki hiç bir marka 1 ölü pixele değişim yapmıyor..görgüsüzlüğe gerek yok..
    quote:

nasıl degisim olmayacak anlamadım.
    apple gibi bir firma olu pixel ve ısık sızmasına sorun bulamıyor ve artık degistirmeyecez diyor.
    bence bu Turkiye deki distrubitorun bir oyunu.aynı sey amerikada veya bir avrupa ulkesinde olsa degistirmeyi bırakın ne kadar ozur dilerler.
    bakalım gene tuketici hakem heyeti yolu gozuktu bize.
    aralık 17 den beri beklemeniz kabul edilemez bir sey bence genpanın da istedigi sorunlu urunleri kabul etmemiz.
    ben 1 tane olu pixel icin degistirmeyin diyen arkadaslara katılmıyorum.
    boyle gec vererek ya da aynı sorunu tekrar yasatarak insanı lanet olsun degistirmiyorum noktasına getirmek istiyorlar.

• kime gorgusuz diyorsun?
    6-7 kere telefonu bir tane pixelden degiştirmiş olsam soyledigin soz gene kabul edilemez.
    telefonu alıp 1 haftada icine toz kacması ve ısık sızması ve olu pixel olması ve bunun sonucunda hakkını aramak gorgusuzluk mu?
    dunyanın hicbir yerinde ısık sızması yuzunden o kadar sure telefonsuzda kalınmıyor.
    amerikada aldıgın yere goturuyorsun onlar tutanak tutuyor ve sana yenisini hemen veriyor.
    sanki isimiz gucumuz yok illa yeni telefon verin yenisini de hemen degistirin diye oyun oynuyoruz.
    soylenilen sozleri iki kere dusunmek lazım.seviyeyi korumak lazım ama anlayana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sith_master -- 5 Ocak 2009; 13:56:21 >
  • üstüne alınma sana söylemedim onu, yani genel anlamda görgüsüzlük yapmayalım anlamında söyledim..ayrıca çok fazla ışık sızmaları için olabilir ama bir ölü pixel e hiç bir marka değşim yapmıyor, bunu zaten herkes biliyor..ben o konu üzerinde konuşuyorum..sen ben 1 ölü pixel için değişime gidersek 3 hafta bekletirle işte böyle herkesi..telefon olmadığından mı beklendiğini sanıyorsunuz siz?öyle sanmaya devam edin..ama yine söylüyorum, 1 ölü pixel için değişim istemek dünyadaki en büyük görgüsüzlüktür ve dinende israftır..bu yazdıklarım senin benim herkes için geçerli..
    quote:

kime gorgusuz diyorsun?
    6-7 kere telefonu bir tane pixelden degiştirmiş olsam soyledigin soz gene kabul edilemez.
    telefonu alıp 1 haftada icine toz kacması ve ısık sızması ve olu pixel olması ve bunun sonucunda hakkını aramak gorgusuzluk mu?
    dunyanın hicbir yerinde ısık sızması yuzunden o kadar sure telefonsuzda kalınmıyor.
    amerikada aldıgın yere goturuyorsun onlar tutanak tutuyor ve sana yenisini hemen veriyor.
    sanki isimiz gucumuz yok illa yeni telefon verin yenisini de hemen degistirin diye oyun oynuyoruz.
    soylenilen sozleri iki kere dusunmek lazım.seviyeyi korumak lazım ama anlayana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 5 Ocak 2009; 19:01:30 >

• ne yazik ki yuzyuze konusmadıgımız icin yanlıs anlamalar oluyor.
    ama bence bu telefonu alan kisiler hergun degistirme pesinde kosan insanlar degildir.(buyuk cogunlugu)
    ortada bir hata vardır ve bu hata yurtdısıda dahil uretilen buyuk bir miktardadır.
    israf oldugu konusunda katılmakla beraber o kadar para verip aldıgımız telefonun servislerde kalmasıda ayrı bir israf sorunudur.

degisiminde sadece cihaz mı verecekler? ben kutusu ile teslim etmek istedim almadılar.kutu icerigini istemiyorum ama cihazında cizilmelere karsı cok hassas oldugu icin oradaki gorevli gibi paketlenip verilmesini de istemiyorum.
    alırken neredeyse buyutecle bakıp cizik aradılar ve elmanın uzerinde cizik var dedi.
    bende nerede hamfendi ben goremiyorum diyince cok ufak bir cizik dedi.
    ben yine hamfendi simdi cıkardım invisible shiledi cizik olamaz diyince onemli degil cok ufak bir cizik zaten diye mırıldanmaya basladı. ve telefonu jelatinleyip gonderdi.

aklınızda bulunsun arkadaslar piano black urunleri istediginiz kadar jelatinleyin(sera strech veya benzeri)gene cizilir.
    samsung piano black ekranı garantiye verdim kutusu ile almadılar sardılar ve geldiginde harita gibiydi. teslim almadım ve yenisini vermek durumunda kaldılar.
    servislerden yeterince agzı yanmıs birisi olarak soyluyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sith_master -- 6 Ocak 2009; 10:51:19 >

• Arkadaslar bende bu sabah farkettim ekranin icine toz kacmis :(( ama baya inceledim isik sizmasi yok nasil yapicam bilmiyorum ben sakindikca cihazin basina bisey geliyor invisible shilde alsam acaba toz kacmasini onlermi boyle toz kacmaya devam ederse ne yapicam :((
  • invisible shiled toz kacmasını onlemiyor.
    ama hangi taraftan toz kacmıssa o tarafın cercevesini ortecek sekilde yapıstırısan belki onleyebilir.
    ısık sızması vey aolu pixel ara :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbay6288

Arkadaslar bende bu sabah farkettim ekranin icine toz kacmis :(( ama baya inceledim isik sizmasi yok nasil yapicam bilmiyorum ben sakindikca cihazin basina bisey geliyor invisible shilde alsam acaba toz kacmasini onlermi boyle toz kacmaya devam ederse ne yapicam :((

sanirim sendede isik sizmasi var cunku oradan toz kacabilir gibi geliyor
  • Ya cok inceledim ama bulamadim isik sizmasi ölü pikselde yok....demiştim ama buldum ışık sızmasını sol krom kaplamanın tam ortasında iyice karanlık bir ortamda fark ettim şu anlık içinde az toz var acaba giderek çoğalırmı yada beklemeden genpaya gerimi götürsem orayada götürenler 1 aydan evvel alamıyormuş ..invesible alıp ışık sızmasının olduğu yere doğru kaydırsam işe yararmı acaba ne yapacağımı şaşırdım yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbay6288 -- 7 Ocak 2009; 20:11:34 >
  • genpa ile hiç uğraşma birkere telefonu veriyorsun 10 gün sonra telefonu aynen sana geri veriyorlar. daha sonra benim sorunum bu niye birşey yapmadınız diyorsun. tekrar gönderelim diyorlar bir 15 gün daha gitti telefon. Orda da gene eğer sorunu anlamazlıktan gelip aleti tekrar sana geri gönderirler ve bu sefer kavga etmek zorunda kalırsın.

benim genpa ile başımdan geçenleri aktardım sana. eğer ölü piksel yoksa hiç uğraşma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

dostum noldu alabildin mi telefonu?
    yasal olarak 15 is gununden sonra kullanman icin muadil telefon vermek zorundalar.
    eger benim 15. gunu gecirirlerse gidip bir dilekce verecegim. en azından bundan sonra genpa ugrassın
  • arkadaşlar genpa ve çalışanlarıyla kavga etmenize hiç gerek yok çünkü onların da yapacağı hiç bir şey yok..tüm iphone 3g ürünleri böyle ben 3 kere değiştirdim hep sorun hem problem..artık değiştirmiyorum..çünkü biliyorum ki hepsindede öyle veya böyle bir sorun var..yani boşuna kendinizi yomayın..ya apple üretimde iyileştirmeye gidip yeni seri çıkaracak (sanmıyorum ama oladabilir) yada böyle kabul edeceksizniz ürünleri..
    quote:

Orjinalden alıntı: mengin85

genpa ile hiç uğraşma birkere telefonu veriyorsun 10 gün sonra telefonu aynen sana geri veriyorlar. daha sonra benim sorunum bu niye birşey yapmadınız diyorsun. tekrar gönderelim diyorlar bir 15 gün daha gitti telefon. Orda da gene eğer sorunu anlamazlıktan gelip aleti tekrar sana geri gönderirler ve bu sefer kavga etmek zorunda kalırsın.

benim genpa ile başımdan geçenleri aktardım sana. eğer ölü piksel yoksa hiç uğraşma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 9 Ocak 2009; 11:16:35 >

• dün şu mesajı yolladım genpaya...

Yaklaşık 15 gün önce almış olduğum genpa garantili iphone 3G telefonumda bazı sorunlarla karşılaştım daha ilk taksitini ödemeden...İlki sağ hoparlörü çalışmıyor...ikincisi cihazın etrafını kaplayan krom kaplamanın sol tarafından iphone'larda sıkça görülen ışık sızması sorunu var aynı sorun ana menüye dönüş tuşundada mevcut...telefonumun ekranına toz giriyor maalesef...bu olayı intertteki forum sitelerinde uzunca araştırdım iphone'ların çoğunda bu sorun maalesef yaşanıyor...cihazın tamiri olmadığı için değişim sözkonusuymuş...fakat yeni gelen cihazlarda aynı sorun veya ölü piksel sorunuda çıkabiliyormuş 3-4 defa cihaz değiştiren insanlar gördüm ve her cihaz değişimi 15 günden az olmuyor...ben böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyorum açıksası telefona 1.300 ytl verip daha ilk taksitini ödemeden böyle olacağını bilseydim zaten almazdım bu cihazı... birde üstüne serviste 15 gün bekleyip değişik sorunlu bir cihaz elime geçerse tam bir fiyasko olur heralde...sizden ricam sorunumla ilgilenmeniz ve bana kesin bir cevap vermeniz eğer günlerce servis bekleyeceksem ve sorunlu telefon alacaksam hiç uğraştırmayın telefonu çöpe atayım...size iyi çalışmalar...

bugün aradılar genpadan yeni verilen cihazları kontrol ederek verdiklerini herhangi bi sorunun yaşanmayacağını telefonu servise verdiğim takdirde en kısa zamanda yenisinin iade edileceğini söylediler...ama ben yinede tedirginim verip vermemek konusunda...

• 02 Ocakta verdim ve hala bekliyorum.
    soyledigim gibi 15 iş gunu gecirdikleri gun gidip muadil bir telefon isteyecegim(bakalım iphona muadil nasıl bir telefon verecekler veya verebilecekler mi)
    ilk taksidini odemeden o kadar para verip aldıgımız urunlerin toz alması veya hatalı cıkması tabiki kabul edilemez bir durum.
    bakalım ikincisi gelince ne olacak.umarım onda da olu pixel veya ısık sızması olmaz.
  • ya arkadaşlar bugün bi dostumla konuşurken dediği şey kafama takıldı...şimdi genpaya telefonları kutusuz olarak geri veriyoruz...onlarda kutusuz sıfır telefon veriyolar bize buraya kadar doğru dimi...peki verdikleri telefonun imei numarası bizim kutudaki imei numarasını tutmıycak telefonu satmaya götürdüğümüzde kutudaki faturadaki farklı teldeki farklı olucak haliyle...bide madem sıfırıyla değiştiriyorsun neden kutusuyla alıp kutusuyla vermiyorsun...verdikleri cihazlarında sorunlu çıkmasından dolayı benden aldıkları cihazı başkasına başkasından aldığını banamı veriyorlar diye düşündüm bir an...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.