Şimdi Ara

Işık sızması ve Olu pixel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefonumu ışık sızmasından ve full çektiği halde konşmalar kesiliyor bu sorunlardan servise teslim ettim genpaya sizce değişim olur mu??? ve nereye bastırmam lazım değişim olması için
  • almanyadaki iphone dan aldıgım bir bilgiye göre iphon değişimde eski telefonları onarıp kapağını değiştirip geri yolluyomuş iade edilen üreünler bi havuzda birikio onarılıo kapak değiştirilior ve farklı kullancılara dağıtılıor sıfır cihazların seri numarası 8 ile başlıyormuş onarılanlar ise 5 ile başıormuş almanyadaki arkdaşım apple dan almış bu bilgiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player87 -- 28 Şubat 2009; 3:17:18 >
  • arkadaşlar bu başlığı baştan sona okudum.bende dun yeni bi tane iphone aldım açtım baktım ekranın sol tarafında ışık sızması var.baya baya açıklık vardı ve 1-2 tanede ölü pixel vardı malesef.bugun genpaya goturdum verdim.forumda okudugum ve hepinizin bildiği gibi herzamanki palavraları attı ordaki bayan (stoklarda 8gb yok şuan, gelmesi bekleniyo,gümrükte takılmış vs vs. )bende dedim ne zaman gelir tahmini? bi ara 40 günü bulabilir falan diye saçmaladı.dedim en fazla tamir süresi zaten 30 gün ne diosun sen.bizim elimizde değil falan filan dedi.neyse...arkadaşlar okuduğum kadarıyla ürünü kutusuz veriyolar diyosunuz.verip tekrar alan arkadaşlar ne şekilde teslim aldıklarını bi yazabilirler mi acaba? bide açık kutusuz telefonun sıfır olduğunu kim ispat edebilir?bu konuda yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: player87

almanyadaki iphone dan aldıgım bir bilgiye göre iphon değişimde eski telefonları onarıp kapağını değiştirip geri yolluyomuş iade edilen üreünler bi havuzda birikio onarılıo kapak değiştirilior ve farklı kullancılara dağıtılıor sıfır cihazların seri numarası 8 ile başlıyormuş onarılanlar ise 5 ile başıormuş almanyadaki arkdaşım apple dan almış bu bilgiyi

ben değişim yaptırdım ışık sızmasından... seri numarası 8 ile başlıyor... yani herkes kafasından bişeler uyduruyor... bundan sonra ne tür senaryolr çıkacak bakalım...
  • Arkadaşlar genpadan durum sorgulamak istediğimde hata alıyorum?Sizdede ölemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadaşlar genpadan durum sorgulamak istediğimde hata alıyorum?Sizdede ölemi?

evet imei numarasını tuşlarken yanlış tuşladınız diyo.teknik servise bağlan ordaki müşteri temsilcisine söylediğin zaman imei numarasını sana durumu söylüyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Orjinalden alıntı: player87

almanyadaki iphone dan aldıgım bir bilgiye göre iphon değişimde eski telefonları onarıp kapağını değiştirip geri yolluyomuş iade edilen üreünler bi havuzda birikio onarılıo kapak değiştirilior ve farklı kullancılara dağıtılıor sıfır cihazların seri numarası 8 ile başlıyormuş onarılanlar ise 5 ile başıormuş almanyadaki arkdaşım apple dan almış bu bilgiyi

ben değişim yaptırdım ışık sızmasından... seri numarası 8 ile başlıyor... yani herkes kafasından bişeler uyduruyor... bundan sonra ne tür senaryolr çıkacak bakalım...

dostum bana gelen bilgi direk apple den geldi bende onların yalancısıyım yani :)

Bu arada genpa teknik servisde Onarilmak üzere bekliyor yazıor bu ne anlama geliyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player87 -- 3 Mart 2009; 12:44:06 >

• benim cihazın sol krom tarafının orada da hafif ışık sızması var. acaba sadece bende mi var diyordum ama goruyorumki ışık sızması olmayan iphone yokmus.
  • Genpadan iphonelerini alan varmı?
  • merhaba arkadaşlar

benim cihazımda da ışık sızması ve bir adet ölü piksel var. ankara genpa'ya vermeyi düşünüyorum. acaba son durum ne? hala değişim yapıyorlar mı yoksa tamir olayına girdi mi servisler??? birde servise verirken dikkat etmem gereken özel bişe var mı? cihazım jb'siz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

1.5 milyar lık telin düştüğü şu duruma bakın ya..bende yukarıdaki yazıya katılıyorum türkiyeye defolu malları kastırıyorlar..ingilterede fransada bunu yapmaları olanaksız asarlar adamı be..biz koyunuz nasılsa kastır defolu ürünleri..sesimiz daha fazla çıkmalı yoksa daha çok uğraşırız..

bence araştırmadan sallıyorsun önce araştır varsa kanıtın koy buraya ondan sonra sık defolu mallar dıye dıyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.