Merhaba arkadaşlar encard kullanıcısıyım ancak encardlarda ilk geldiğinde üzerinde isiminiz yazmıyor. İsimli bir encard talep etmeyi düşünüyorum ancak yeni gelen kartın numarası falan farklı mı olacak ? İade işlemi yapabileceğim bir ürün var o yüzden bu önemli kart numaram değişiyor mu bir sorun olur mu?
Shallow Bay
kullanıcısına yanıt
Numarası aynı sadece üzerinde ekstra olarak isim yazacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
Numarası aynı sadece üzerinde ekstra olarak isim yazacak
kullanım tarihi değişir mi? değişirse iademde sorun olur mu?
Shallow Bay
kullanıcısına yanıt
İadede hiçbir sorun olacağını sanmam, kart birebir aynı sadece ekstra olarak isim yazılı. Zaten iade de kartın bağlı olduğu vadesiz hesaba yapılacak.
az önce emin olmak için enpara'yı aradım ve aynen arkadaşımızında dediği gibi hiçbir sorun olmayacağını kartın yaklaşık 1 günde basılıp 7-10 günde geleceğini söylediler. Bu sürede eski kartımı kullanabileceğimi ve eve geldiğinde herhangi bir yakınımın kimliğime gerek kalmadan alabileceğinide eklediler. Ancak kuryeler bazen aramıyorlarmış gelmeden önce değişim yapmak isteyen arkadaşların bilgisine
İlk verdikleri kartım kaybolmuştu. Sonradan gönderdiklerin kartım isimliydi ama kartın numarası farklıydı :) IBAN numarası aynıydı ama hesap sabit olduğu için. Sadece kart numaram farklıydı. Ama sen aynı kartın isimlisini istediğin için numarası aynı kalır. Ben farklı kart çıkartmıştım, o yüzden numarası değişmiş olabilir :)
quote:
Orijinalden alıntı: bambamm06
İlk verdikleri kartım kaybolmuştu. Sonradan gönderdiklerin kartım isimliydi ama kartın numarası farklıydı :) IBAN numarası aynıydı ama hesap sabit olduğu için. Sadece kart numaram farklıydı. Ama sen aynı kartın isimlisini istediğin için numarası aynı kalır. Ben farklı kart çıkartmıştım, o yüzden numarası değişmiş olabilir :)
kayıp durumlarında güvenlik amaçlı öyle yapıyorlardır ben sadece isimli olmasını istediğim için öyle bir güvenlik önlemi almayacaklardır