Şimdi Ara

işin içinden çıkamadım crossover/amfi/muhtesem subbass/pc/55inc tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlarım şimdiye kadar bangır bangır müzik dinlediğim sistemimi ev sinemasını destekliyecek şekilde değiştirmek istiyorum. Ama ses çıkışından birini her ne kadar crossoverdan geçirip amfi sonrası subbass a baglasamda cok fazla dip gürültü oluyor filmdeki her sese azda olsa subbassdanda tepki geliyor. ve kanallardan biri subbass a gittiğinden stereo diye birşey kalmıyor.Şimdi birinci seçenek olarak laptop a usb ses kartı alıp (Creative X-Fİ Surround) oradan tek tek sesi alıp amfiden geçirip kullanmak yada ikinci seçenek olarak bir av receiver alıp bunu televizyonun yada laptopun s/pdıf baglantısına baglayıp kullanmayı düşünüyorum.Sizce hangisi daha mantıklı olur yada sizin düşündüğünüz farklı bir çözüm yolu var mı?

• eldeki malzemeler nedir ?
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    subbass/8 kanal anfi /2kanal crossover forumdan ses çıkmayınca şunu buldumhttp://www.hepsiburada.com/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder-p-EVPLAYVISIONHDA51A sizce bu iş görür mü ?
  • ses çıkmasına çıkmış ancak isteğinizle ilgili çok detay vermemişsiniz. Subwoofer aktif mi pasif mi , kullandığınız ampli ne tür bir cihaz , hopalörler neler konumları nasıl , gibi detayları ve fotolarını koyarsanız mutlaka yardım edilir ama bu şekilde biraz zor görünüyor. gönderdiğiniz cihaza gelince , o bir decoderdir. Yani dijital ses çıkışını analoğa dönüştürür. Eğer laptopta dijital ses çıkışı varsa bu cihaz işinizi görebilir ama dediğim gibi sistemle ilgili biraz daha detay vermelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyblack -- 2 Ağustos 2015; 12:10:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.