Şimdi Ara

Stereo Amfi ve AVR aynı hoparlöre bağlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Stereo müzik dinlemek için tercih ettiğim Marantz PM7001 stereo anfi + Focal 726V ön hoparlörlerden oldukça memnunum. Ancak ev sineması için kullandığım Logitech z5500 ise, özellikle merkez hoparlöründeki eksiklikten dolayı beni tatmin etmiyor.

Sorum şu; acaba bir AVR alsam (onkyo, denon vb.) , buna 1 merkez ve 2 rear hoparlör bağlasam, front olarak da focal v726 v leri bağlasam.. Aynı anda kullanmamak koşulu ile hem PM7001 e, hem de AVR'ye bağlanabilir mi?
    ( amfi ya da AVR den hangisi açıksa, onun sesi gelecek hoparlörlerden ancak her iki amfinin de bağlanması aslında iki amfinin çıkışlarının köprülenmesi de demek.. )

Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Kolay gelsin..

• İki ampliyi ayrı ayrı bağlamana gerek yok avr nin preout çıkışını stereo ya bağlayıp frontlarıda steroya bağlarsan hallolur.
  • hımm AVR preout çıkışını stereo amfinin aux in girişine gireceğiz değil mi, bu durumda film izlerken her iki amfinin de açık olması gerekecek sanıyorum.

Bu çözüm aklıma gelmemişti, teşekkürler..
  • evet öyle olacak ancak söyle bir durum var . film seyrederken front hop lar ile diger kalan hop lar arasında ses i kendinizin ayarlaması gerekecek bence yani frontlara hem a/v den hemde stereo amfiden ses ayarı yapabileceksiniz.
    benim evdede durum buna benziyor ancak ben ayrı kablolar çektim hop lara . çünki namussuzların birinden ses acsam öbüründende ses acılıyor kumanda frekansları aynı galiba sonucta acaip bir ses olusucaktır dengesiz .......

farklı marka cihazlar almak gerekiyor heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 9 Mart 2011; 18:53:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.