Şimdi Ara

Isin Uzmanlarini Konuya Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf Bu Durum Yüzünden Buraya Üye Oldum. Akıl Akıldan Üstündür. Belki Sizin Bir Fikriniz Vardır.
    KINGSTON SE9 Metal Kasa 32 Gb Usb Bellekleri Bilirsiniz.
    Gecenlerde Onlardan Birtane Aldım. Usb Bellek Bostu 29 Gb'lık Film Kopyalamak istedim Bellege. 1,2,3 Derken 4. Fimde Bellek Yazmaya Karşı Korumalı Hatası Aldım Yeniden Dene Yoksay İptal Seçeneklerinden Yeniden Deneyi 3/4 Kez Tıklamama Rağmen Hep Aynı Hatayi Aldım. Bende O Filmde Arıza Vardır Diyerekten Atla Dedim ( Hala iyi Niyetimi Koruyorum :) ) Sonra Digeri Yine Ayni Atla Atla Baktım Yok İptal Ettim İşlemi. Usb Bellegi Masa üstü Pcden Çıkardım Notebooka Taktım En Azından 3 Film Aldı Onları Kopyaliyim Diyerekten. Birde Baktım Usb Puf Olmus. Removable Disk!. Sonra Tekrar Masa Üstüne Taktım Baktım Yok Gitmiş Forumlari Ara Vs. Vs. Dermani Yok Bilgisayarım/Yönet/Disk Seçenekleri Ordan Bakıyorum Medya Yok Diyor Pasif Durumda. Zaten Fazlada Bi Seçenek Yok Sürücü Harfini Degiştim Nafile. Dostan Girdim "G:" Enterliyorum Aygıtınız Hazır Degil! Umudumu Kaybettim Satıcı ile Görüştüm Bana Sıkıntı Yok Sana Yenisini Gönderiyorum Dedi :) Allah Razı Olsun Gerçek Esnaf Dedim. (Internet Uzerinden Alişveriş Yapmıştım ve Fatura Vs. Yoktu)Arızalı Ürünü'de Geri Göndermene Gerek Yok Dedi. Eywallah Abi. Neyse 2/3 Gün Sonra Geldi Yeni Bellek Baktım Aynısı ama Üzerinde Yazı Vs. Yok Ha Bu Arada Deneyip Gönderdim Mesajı Attı Zaten Geldiginde Zarf içinde Geldi. Usb Usbdir Çalışsında Gerisi Teferruat. Abi Aldim Usbyi 365 Mb'lik Bi Müzik Klasörü Vardı Kopyaladım İçine Usbnin 2 Gün Sonra İşyerinde Notebook'u Açtım Müzikleri Oraya Kopyalayacam. Takmamla Pc Pert. Kapandı. Power Dügmesine Basıyorum Basıyorum Tık Yok. Adaptörü Çektim Notebook Bataryasını Söktüm Power Tuşuna Bastım Bi Kaç Saniye Bekledim Bataryayı Taktım Pc Açtım. Bu Kez Diger Usb Girişine Taktım Tekrar Kapandı Aynı Durum. Aynı Şeyleri Yaptim 3. Usb Girişine Taktım I Ih Yine Gitti. Ayni işlemleri Yaptım Pc Tekrar Açtım Başka Bi Bellek Taktım Sorun Yok 3 Girişede Taktım Yok Canavar Gibi Çalışıyor Usb Girişlerine Baktım Kısa Devre Yaptıracak Bişey Varmı Diye Yok Temiz Bellegin Agzina Baktim Sorun Yok Gibi Gorunuyor.Şimdi Evdeki Masa Üstüne Taktım Halla Halla Tık Dedi Açıldı :) Muzik Klasörüde Duruyor Sorun Yok Özellikler Dedim Baktım Fat32 Dedim Bu Zamanda Fat32 mi Olur Biçimlendiriyim NTFS Olsun. "Windows Biçimlendirmeyi Tamamlayamadı" Tekrar Dene Yok Tekrar I Ih. Bu Arada Bellek Raw Oldu. Lanet Olsun Çalışsında Fat32 Olsun Dedim Tekrar Biçimlendir Fat32 Tamamdir. Elimi Usb'ye Attim Çıkarıcam Abooo O Ne Usb Ateş :) Bi Isınmışki Bu Kış Günü Evimizi Isıttı :)
    Neyse Arkadaşlar Durum Bundan İbaret Ne Dersiniz Nedir Bu Derdin Dermani ?

• FDH'de Bu Konu Hakkında Bilgi Sahibi Biri Yokmu ? :)
  • DeLiLReBeR kullanıcısına yanıt
    Dermanı yok bal gibi hatalı bir usb almışsın işte.

Keşke almadan önce sorsaydın buraya, kingston yerine başka markalar tercih ediliyor artık bu işlerde ayrıca ülkemizde çok kazık aynı paraya 64gb alırdın amazondan.

Çözümü yok kısacası, değişim istemelisin, konu farketmez sıkıntın oldu mu ömür boyu gel beni bul ben bilgisayar işinde aktif olduğum sürece yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Mart 2015; 2:51:06 >
  • Eywallah Hocam.
    Belki Bu işin Püf'ü Vardır Diye Konu Açtım. Aldigim Usb Belleklerin Orjinal Olmadıgının Farkındayım. Yapacak Bişey Yok G. Giren Şemsiye Açılmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.