Şimdi Ara

Isınıp Kapanan Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle söyliyim pc içinden pek anlamam. İlk defa ve kendi başıma açtım kurcaladım.
    Bende bir laptop var. Çok yüklenince sıcaklık 70 küsürlere geliyordu ve pc kapanıyordu. Araştırdım buralardan fanı temizle macun değiştir gibi şeyler gördüm. Yakındaki bir kaç servise sordum bu işlemler için 30-50 Tl para istediler öğrencilik hali vermek istemedim :) .Bende cesaretimi topladım açtım içini :) Fana ızgaraya falan baktim temiz görünüyordü e.li süpürge ile çekmeye çalıştım tekrar taktım herşeyi. Tabi bişey değişmedi yine aynı :) Sonra tekrar açtım fanı çıkardım Izgarayıda sökiyim dedim açtım vidaları demir parçasını kaldırdım ve macun denen şeyi görmüş oldum :) Izgarayada baktım tüm pislikler görünmeyen yerdeydi hemen temizledim Izgaraya yapışık işlemciye uzanan demirde 3 ayri macunlu bölüm vardı ve üstüne geldikleri parlak şey [anladım ki işlemciymiş :)] 3 bölümden 1 tanesinde çok az macun kalmıştı. Aklıma bir fikir geldi elime bir bıçak aldım diğer ikisinden azar aşırdım bitmiş olana sürdüm elimle bastıra bastıra. Sonra herşeyi tekrar yerine taktım. Şimdi pc cillop gibi :)

Başka arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşmak istedim. Yaptıklarımda yanlış birşey varsa bilen bir arkadaş benide uyarsın başkalarıda benim dediklerimden zarar görmesin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vahhoo kullanıcısına yanıt
    yanlış bir şey yok sayılır bence, ama madem artık nasıl yapıldığını öğrendin termal macun alıp yenilemen daha iyi aksi taktirde birinde yok derecedeyse diğerleri de fazla gitmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.