Ekran Alt Köşelerinde Parlama
Merhaba, elimde yeni alınan bir Dell Vostro 3500 laptop var. Kutudan çıkarıp ilk açtığımda Windows kurulumunu yaparken farkettim. Özellikle sağ alt köşede parlama var. Laptop kapağını oynattıkça parlamanın şiddeti ve yeri değişiyor ve ekran ortalarına doğru artıyor. Kapak sabitken sadece köşede parlama mevcut. Koyu renkli görüntülerde çok belli oluyor. Ama renkli görüntülerde fark edilmiyor. Aklıma menteşe veya kenarlarda ki vidaların sıkmasından olabileceği geldi. Ama tam anlayamadım.
Merak ettiklerim şunlar;
Böyle bir sorunda iade etmekte sorun yaşar mıyım? Suç bana atılabilir mi? Bu durum ilerleyen zamanlarda ekrana zarar verir mi? Tam olarak ne yapmalıyım bilemedim.
3.7v Pil
Merhabalar,
Yeğenime aldığım oyuncak arabada 3.7v 90mAh pil var. Kapasiteyi arttırabilir miyim diye bakarken 3.7v ama normal AA pillerden yüksek kapasiteli ve ucuz pillere denk geldim. Örneğin şarj edilebilir 6800mAh 10tl. Daha geçenlerde duracell 2 adet 1.2v 2500 mAh şarj edilebilir pili 50 Tl ye almıştım. Bu pillerin farkı nedir? Bilen açıklayabilir mi?
Satıcının ürün açıklaması yazısı şu;
ÇORBA PARASINA PİRZOLA OLMAZ. GECEKONDU FİYATINA LÜKS DAİRE ALAMAZSIN.
HİÇ KİMSE KALİTEDEN VE MALZEMEDEN ÇALMADAN UCUZA ÜRÜN SATAMAZ.
LEHİM PİLİN ÖMRÜNÜ VE PERFORMANSINI EN AZ % 70 - % 80 KISALTIR.
10 LİRAYA POWERBANK PİLİ OLMAZ. ÖLMÜŞ EŞEK ETİ FİYATINA KİMSE PİRZOLA SATMAZ.
10 LİRALIK PİLLE MATKAP ÇALIŞMAZ. ELEKTRİKLİ BİSİKLET BATARYASI YAPILMAZ.
PUNTALI VE YÜKSEK TORK PİL ALACAKSIN. ONUNDA UCUZ OLANI BİLE 50 TL.
😂😂 peki bu piller ne işe yarar bir örnek verir misiniz. Uzaktan kumandalı arabaya gider mi en azından?
RAM Uyumlu olur mu?
Mobil Veri Açılmıyor.
|
Isınıp Kapanan Laptop
|
laptop kapanıyor
|
Laptop un Ekranı Kırıldı
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.386 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware