Şimdi Ara

Pc direk linux açıyor windowsa giremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows kurulu Laptopa linux kurdum. Windows C diskinde. linux D diskinde. Pc açtığımda direk linux açılıyor. Linuxtan Windows görünüyor yani silinmemiş. Pc yi windowstan nasıl başlatıcam lütfen yardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc açılırken BIOS ayarlarına gir ve oradan ilk sıraya windows boot manager ayarla. Boot manager kısmında farklı bir şey de yazıyor olabilir. Windows 10, Windows 7.. gibi.
  • Boot managerden kastın ne? Dediğin gibi birşey yok :/ Boot Managerde USB harddisk DVD seçenekleri var hard disk seçtim mi direk linux açılıyor. Windows 7 DVD si takarak birşeyler yapabilirmiyim acaba

• Pc direk linux açıyor windowsa giremiyorum.

bu ekran geldi Enter sonra f8 ile imza atla dedim açıldı bi kaç saniye sonra mavi ekran :(

• Secure Boot özelliğini kapatmayı deneyin. Paylaştığınız ekran görüntüsündeki sorun için Windows bölümne konu açmanız daha uygun olabilir.
  • Windows dvd takıp kurulum ekranında onarın seçeneğini seçin. Orada komut istemcisi ile onarma seçeneğini seçerek komut satırına sırasıyla aşağıdakileri yazıp pc yeniden başlatın bakalım.

bootrec /FixMbr
    bootrec /FixBoot
    bootrec /RebuildBcd

Eğer yine olmazsa windows bölümüne konu açmalısınız.
  • Komutları girdim hepsine başarıyla tamamlandı demesine rağmen bi işe yaramadı. Sonra belirttiği dizindeki 64.sys dosyasını sildim düzeldi. İlginiz için teşekkürler çok sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.