Bildirim
Pc direk linux açıyor windowsa giremiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pc açılırken BIOS ayarlarına gir ve oradan ilk sıraya windows boot manager ayarla. Boot manager kısmında farklı bir şey de yazıyor olabilir. Windows 10, Windows 7.. gibi. -
Boot managerden kastın ne? Dediğin gibi birşey yok :/ Boot Managerde USB harddisk DVD seçenekleri var hard disk seçtim mi direk linux açılıyor. Windows 7 DVD si takarak birşeyler yapabilirmiyim acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Secure Boot özelliğini kapatmayı deneyin. Paylaştığınız ekran görüntüsündeki sorun için Windows bölümne konu açmanız daha uygun olabilir. -
Windows dvd takıp kurulum ekranında onarın seçeneğini seçin. Orada komut istemcisi ile onarma seçeneğini seçerek komut satırına sırasıyla aşağıdakileri yazıp pc yeniden başlatın bakalım.
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
bootrec /RebuildBcd
Eğer yine olmazsa windows bölümüne konu açmalısınız. -
Komutları girdim hepsine başarıyla tamamlandı demesine rağmen bi işe yaramadı. Sonra belirttiği dizindeki 64.sys dosyasını sildim düzeldi. İlginiz için teşekkürler çok sağolun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X