Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Devir okuyanın para kazandığı devir değil

İsviçrede üniversitede ders veren akademisyenlerin yıllık ortalama geliri 300 bin İsviçre Frangı. Yani 840 bin TL. Bence iyi düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

İşe nasıl girdiniz? Fotoğrafçılık mı okudunuz? Memnun musunuz?

Fotoğraf camiasında az buçuk tanınan biriyim.Bilgisayar Mühendisliği okuyorum

Camiada sizin gibi nasıl tanınabiliriz peki? Siz neler yaptınız tanınmak için? Çok sıkboğaz ediyor olabilirim kusura bakmayın Özel değilse cevaplar mısınız bu soruları?
  • efes.pilsen kullanıcısına yanıt
    300 400 bin yeterde artar bile bunu etkileyen bir çok faktör var babam 120 metre karelik dükkanı var 50 60 bin tl en aşağı sadece kullandığı aletler. bu dükkanda kullanılacak ama yüksek bütçeli makinalar var. birde orta ölçekli asansör yapan bir işyerini düşün. dediğim gibi yapacağın işe göre değişir 30000 tl bile yetebilir 300000 tl yetmeyedebilir..

bu bahsettiğimiz miktarlar bile çok aslında ayda 5 bin tl aldığını düşünsen yarısını yiyip yarısını biriktirsen 4 senede 100 bin tl anca biriktirirsin ki buda çoğu için zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Hocam elektronik mühendisi için 2 bin lira az değil mi ?

evet az ama ben daha askerliğimi yapmadım ve henüz yeni mezun oldum tecrubesizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Hocam elektronik mühendisi için 2 bin lira az değil mi ?

evet az ama ben daha askerliğimi yapmadım ve henüz yeni mezun oldum tecrubesizim

neresi az baslangic normalde 1500 okul itu odtu deilse sonra tecrube ile artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efes.pilsen kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar tamamen farazi konuşmalar. ve çok değişken . bende 300000 liran olsa bi işe yatırım yapsam yüksek ihtimal batırırım o parayı. ama babamda olsa o para . ayda 15 binden aşağı getireceğini sanmıyorum. kişinin öncelikli sermayesi kendisi. sonuçta benim mesleğimdeki iş tecrübem 0. ben şu an işte çalışıyorum satış yapıyorum iyi güzel ama adam benim karakaşıma kara gözüme mağazaya gelmiyorki. tabelaya bakıyor ebebek ismi bilindik tanınmış bir firma giriyor içeriye. bende iş kursam şu an direk iş yapamam piyasaya yabancıyım kimse bana iş vermez. ama mesleğimi 3 5 sene yapayım çok daha farklı olur durumlar
  • Garsonum (İstanbul'un saygın bir mekanında) işler düşükken 4.000 işler hızlıyken 7.000 civarı değişiyor. Tabi bu maaş değil 1.200 maaş+yüzde+tip

• Psikolog 4 gun icin 1600 aliyorum

• Üniversite öğrencisiyim
    Babamdan aylık alıyorum herşey için kışın 800 babamdan 330 devlet kredisi alıyorum.1130 tl gelirim var toplam
    Yaz okul kapalı 930 tl babam 600 veriyor okul yok diye

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

İş güvenliği uzmanlığı

Piyasada işi bilenlerden C sınıfı uzmanlar 2000-3000, B sınıfı uzmanlar 3000-5000, A sınıfı uzmanlar 5000-10.000 arası almaktadır. Ne yazık ki, işsizlikten bu ücretlerin daha altına çalışanlarda mevcuttur.

elektrik elektronik, makine, endüstri veya inşaat mühendisi değilseniz hiç bir şekilde uzmanlık için uğraşmayın. Piyasada yeterince boş gezen iş güvenliği uzmanı bulunmakta.

Çalışma bakanlığının denetim eksikliği de buna eklenince çoğu işveren iş güvenliği uzmanı ile çalışmak istemeyip nasıl olsa yine af çıkar diyorlar.

benim branşım elektrik elektronik mühendisliği.

Hocam yüksek gerilim hatları için mi iş güvenliği yapıyorsunuz? Onun dışında bu alana nasıl yöneldiniz üniversiteside yada iş hayatında neler yaptınız iş güvenliği uzmanı olmak için?

• hocam ne kadar büyük bir hata yaptığınızın farkındasınızdır umarım

Konuyu görünce seneye uni seçerken yardımcı olur diye giriyordum sonra bende bi an konu dışında olduğumuzu farkettim
  • Baba parası yemek
    Maaş dondurma
    Kesinlikle yaşınız yetiyorsa öneririm

• Home office: aylık kazanç değişiyo bi 20 bin tl oluyo bi bin tl oluyo
  • Dh premium user

Maaş 2bin dolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Devir okuyanın para kazandığı devir değil

İsviçrede üniversitede ders veren akademisyenlerin yıllık ortalama geliri 300 bin İsviçre Frangı. Yani 840 bin TL. Bence iyi düşünün.

Bence siz bir daha düşünün, uzmanlığına göre değişiklik göstermekle birlikte aylık 4000 ila 20000 CHF (okutmandan-prof) arası maaş alır isviçrede üniversite hocaları. Tamam yine de az değil ama isviçre gibi bir ülke için abartılacak bir rakam da değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Sizin meslek için neler yapmamız gerekiyor,nerelerden mezun olacağız? İşten memnun musunuz?

tasarımcıyım. grafik ve tasarım içeren bölümlere gideceksin fakat sonra programları öğrenip kendini geliştireceksin

hocam ben reklamcılılk okuyorum.. şimdi merak ettiğim şey bize bir halt öğretmiyorlar teori dışında. yok reklamcılığın temelleri, haber üretim süreci, temel fotoğrafçılık. bir kişi de çıkıp demiyor nereye gidiyor bu okul diye. kendimce adobenin creative suite programlarından photoshop,ıllustrator, coreldraw, skeetchbook gibi programları indirdim çalışıyorum. ilk senem bitti. şimdi nereye yöneleceğimi bilmiyorum. aklımda karikatüristlik ve grafikerlik var. kendime has bir çizimim yok. biri gelip beni çiz dese çizemem ama karikatürümsü şeyler çizebilirim. sizce nereye yönelmeilyim. benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.?

okuduğun okula bağlı olmakla birlikte istanbul da çok sayıda kaliteli reklam ajansı var ikinci sınıftan itibaren buralarda staj imkanı kovala. herkes 4 senede öğrendiğim şeyden daha fazlasını 1 aylık stajda öğrendim der. hangi okul ve hangi şehir?

• Konu baya tutmus

• Chemical cell biology uzerine doktora yapiyorum Almanya'da. Molekuler biyoloji lisansi bitirip doktoraya basladim direkt.

Net 2000 euro.
  • Ev hanımıyım bir milyar sekiz yüz elli milyon milyar maaşım var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

quote:

Sizin meslek için neler yapmamız gerekiyor,nerelerden mezun olacağız? İşten memnun musunuz?

tasarımcıyım. grafik ve tasarım içeren bölümlere gideceksin fakat sonra programları öğrenip kendini geliştireceksin

hocam ben reklamcılılk okuyorum.. şimdi merak ettiğim şey bize bir halt öğretmiyorlar teori dışında. yok reklamcılığın temelleri, haber üretim süreci, temel fotoğrafçılık. bir kişi de çıkıp demiyor nereye gidiyor bu okul diye. kendimce adobenin creative suite programlarından photoshop,ıllustrator, coreldraw, skeetchbook gibi programları indirdim çalışıyorum. ilk senem bitti. şimdi nereye yöneleceğimi bilmiyorum. aklımda karikatüristlik ve grafikerlik var. kendime has bir çizimim yok. biri gelip beni çiz dese çizemem ama karikatürümsü şeyler çizebilirim. sizce nereye yönelmeilyim. benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.?

okuduğun okula bağlı olmakla birlikte istanbul da çok sayıda kaliteli reklam ajansı var ikinci sınıftan itibaren buralarda staj imkanı kovala. herkes 4 senede öğrendiğim şeyden daha fazlasını 1 aylık stajda öğrendim der. hangi okul ve hangi şehir?

Kocaeli. Cevap icin tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.