Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3500-4000$

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CNC dikey işleme merkezi operatörü : 2000tl
    Hatta fotoğrafta koyayim,gece vardiyasindayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mxyzptlk -- 7 Ağustos 2015; 7:07:53 >
  • Yazılımcı
    31-11

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Devir okuyanın para kazandığı devir değil

İsviçrede üniversitede ders veren akademisyenlerin yıllık ortalama geliri 300 bin İsviçre Frangı. Yani 840 bin TL. Bence iyi düşünün.

Tamam siz gidin tarih dersi verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteenergy1

quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Hocam elektronik mühendisi için 2 bin lira az değil mi ?

evet az ama ben daha askerliğimi yapmadım ve henüz yeni mezun oldum tecrubesizim

neresi az baslangic normalde 1500 okul itu odtu deilse sonra tecrube ile artar

Abartmayın arkadaş çok az maaşla başlamış tahminimce dil seviyesi ve ek yeteneklerinin azlığından bu maaşı alıyordur.Kurumsal şirketler hiç bir mühendise 2500 altı vermez kolay kolay.Şu anda sayılı otomobil şirketlerinden birinde sözde staj yaptığım halde 1500 lira maaş alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Yazılımcı
    31-11

Bu sektöre giricek arkadaşlar için ne öneriniz var .C , java gibi klasik programlama dillerinde uzmanlaşmaya gerek var mı.Yoksa abap gibi daha komplike dillere mi yönelmeliyiz.

Nerde çalıştığınızı da belirtmenizin sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Garsonum (İstanbul'un saygın bir mekanında) işler düşükken 4.000 işler hızlıyken 7.000 civarı değişiyor. Tabi bu maaş değil 1.200 maaş+yüzde+tip

Garson 7000 aliyorsa ben niye universite sinavinda 3 bininci oldum kaydi siliyorum haber verdigin iyi oldu

• Adını vermeyeyim ama bir kurumun bir çok şeyini tahsis etmekle sorumlu memuruyum. Maaş 2.000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 7 Ağustos 2015; 10:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

5 yıldır web işleriyle uğraşıyorum site işletimi, yazılım yap sat, özel teklifler vs.

Son 1 yıldır aylık 2000+ son 3 aydır daha da güzel hadi bakalım hayırlısı nasıl olacak :)

Yaş 17 bu arada :) evet liseliyim ve bu yaşta bu yaptıklarımdan gurur duyuyorum.

Doğruysa tebrik ederim niye bu kadar eksilenmiş anlamadım

Hocam niyesi mi var, burada takılanların 90% ı bi baltaya sap olamamış, 25 yaşına kadar tek kız elind değmemiş, fakirlikten ağzı kokan insanlar. Kıskançlık nefret doğurur, bu yüzden eksilediler.

Mesajımın tek kelimesinde yalan varsa ne olayım, az emek sarf etmedim bugünlere gelebilmek için. İsteyenler pm ile kanıt sunabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

700 lira uniden burs,500 lira liseden bu yana devam eden bursum,330 kredi,450 peder beyden geliyor 2000 lira

Meslek:Ogrenci

Bu arada devlet memurlugu cidden guzel sey.Peder gunde max 3 sayfa excellden birseyler yapiyor sonra full pc basinda takiliyor.2800 lira maas.Onumuzdeki yil bu zamanlarda 300-400 lira daha fazla olacak.Annemde sevgi evinde yemek pisiriyor,cocuklarla oyun falan oynuyor 1800 lira aliyor

Evet devlet memuruluğu süper iş ama maaşlardan memnum değiller.

kardeş millet atanamayınca işsisiz açız derler atanınca para yetmiyor açız derler insanları memnun etmek çoook zor

• quote:

quote:

İsviçrede üniversitede ders veren akademisyenlerin yıllık ortalama geliri 300 bin İsviçre Frangı. Yani 840 bin TL. Bence iyi düşünün.

Türkiye'de de üniversite mezunları 1000 TL ile işe başlarken ilkokul mezunu işveren o paranın 10 katından fazlasını kazanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Yazılımcı
    31-11

Bu sektöre giricek arkadaşlar için ne öneriniz var .C , java gibi klasik programlama dillerinde uzmanlaşmaya gerek var mı.Yoksa abap gibi daha komplike dillere mi yönelmeliyiz.

Nerde çalıştığınızı da belirtmenizin sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz.

Tüm veritabanlarında uzmanlık, tüm diller hakkında temel bilgi ve karar verilen bir platformda (masaüstü, web, mobil programlama) tüm dillerde uzmanlık.
    Sunucu donanımları hakkında orta düzey, sunucu işletim sistemleri hakkında uzmanlık derecesinde bilgi.
    Doküman okuyacak kadar İngilizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

Türkiye'de de üniversite mezunları 1000 TL ile işe başlarken ilkokul mezunu işveren o paranın 10 katından fazlasını kazanıyor.

Tabiiki ticaret farklı bir şey. Ama okuyarak da gayet iyi yerlere gelinebilir. Ben bunu söylemek istedim.

• eczacı 3.500
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet az ama ben daha askerliğimi yapmadım ve henüz yeni mezun oldum tecrubesizim

Abartmayın arkadaş çok az maaşla başlamış tahminimce dil seviyesi ve ek yeteneklerinin azlığından bu maaşı alıyordur.Kurumsal şirketler hiç bir mühendise 2500 altı vermez kolay kolay.Şu anda sayılı otomobil şirketlerinden birinde sözde staj yaptığım halde 1500 lira maaş alıyorum.

yok dostuk ee sinden tut bilgisayar muh kadar boyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi şirket o daha çevremde görmedim 2 hafta önce arkadaşım Bilgisayar Mühendisi olarak Bursa Tofaşta çalışmaya başladı. 2600 lira maaş alacak ve az bulduğu için şu anda pişman bu ay adamlar bir yılın sonunda 3000 i geçeceğini belirtmişler.Kendinizi biraz geliştirdiyseniz mühendis olarak 3000 lira giriş maaşından aşşasına çalışmanız sizin sektörde saf olarak değerlendirilmenize sebep olur.Kaldı ki şu anda Hyudai da çalışmaktayım hat çalışanı yarı vasılı operatör dahi 1700 lira ile işe başlıyor.

• Thy de uçak teknisyeniyim.ikramiye ve mesailerle beraber ortalama 3300 tl civarı oluyor aylık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi şirket o daha çevremde görmedim 2 hafta önce arkadaşım Bilgisayar Mühendisi olarak Bursa Tofaşta çalışmaya başladı. 2600 lira maaş alacak ve az bulduğu için şu anda pişman bu ay adamlar bir yılın sonunda 3000 i geçeceğini belirtmişler.Kendinizi biraz geliştirdiyseniz mühendis olarak 3000 lira giriş maaşından aşşasına çalışmanız sizin sektörde saf olarak değerlendirilmenize sebep olur.Kaldı ki şu anda Hyudai da çalışmaktayım hat çalışanı yarı vasılı operatör dahi 1700 lira ile işe başlıyor.

itu vs den mezundur o normal anadolu unisi deil kirsehir duzce vs

• iş pratisyen hekim.

maaş: çok hasta gelirse 9000 i buluyor yoksa 7500 falan. doğuda acildeyim. ama o paraya bile değmiyor yaptığın iş.
  • smmm stajeri muhasebeciyim 1900
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.