Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

En iyisi doktorluk. Sabah 09.00-09.30 gibi işe gel, akşam 16.00 gibi çık, arada hastaları azarla, saygınlık+iyi maaş da cabası.

1990lı yıllardan bahsediyorsunuz galiba?

Ege Üniversitesi Hastanesi'ne git bakalım, Semt Poliklinikliği'ne git bakalım. Git de çalışma şartlarını gör, işkembeden sallamıyoruz

Ege üniversitesinin aciline git 24 saat dur o doktorun yanında ondan sonra konuş. Bişey bilmiyorsunuz bari konuşmayın da rezil olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meslek: Öğrenci, zengin aile çocuğu
    Maaş: haftalık 400-500 arası

İşi önermem para yetmiyor. işin tek artısı tatillerde çift maaş alabiliyorsunuz

• Öğrenciyim. Okulumun açık olduğu zaman 700.
  • lojistik firmasında elektrik teknisyeniyim 1450 maaş
  • mimar 5000tl 7 senelik
  • Teias da vardiyali 8/1 Elektrik muhendisi olarak calisiyorum 3360 tl maas aliyorum fakat kesintiler cok elime 2700 tl anca geciyor.

• Öğrenci 500-700 arası Değişiyor

• 1.6k yakında çıkıcam ticarete gireceğim..

• Öğrenci
    330tl KYK kredisi
    ( onda bile içerdeyim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

durmadığımı nereden biliyorsun arkadaş? niye böyle atarlı yazarsınız ki. Ben 5 yaşımdan 18 yaşıma kadar her günü bilfiil hastane geçmiş bir insanım, nöbet de gördüm, acil de gördüm, morga da girdim, ölen, kan kusan, ölüp dirilen adam da gördüm. Deli gibi çalışan sağlık bakanlığa giden doktor da gördüm, başarısız arabasını satan motosiklet alan da, strese giren de sallamayan da. Bunları yazmama hiç gerek yoktu aslında, biraz anlayışlı olsaydınız.

acili gören adam böyle saçma sapan yazılar yazmazdı o yüzden yazdım ben de. o 9-5 çalışan doktorların da icap nöbeti diye bişeyi var. onu da bilmezsin sen şimdi. gecenin köründe her an hastaneye çağırılabilirler. o kadar hastaneye gidiyorsan bunları da biliyorsun heralde.

• Sosyal güvenlik denetmen yardımcısıyım. Eş çocuk yardımıyla beraber 3150 tl alıyorum. A grubu memuriyetlerin içinde en zor mesleklerden biri ama maaşı en düşük olanı.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    100 bin nufuslu bir ilcede yasiyorum aile hekimi tanidik 7500 8000 arasi kazaniyor donerle birlikte

• Çoğu sallamis gecmis gulmek içinde okunabilir bu konu
    Üniversite okuyanlar mezun olunca size 3000 tl maas al bakalım ise istedigin zaman gel istedigin zaman gelme takil iste diyecekler degil ya hayaller kurmayin is dunyasi acimasiz :)
    Muhasebiciyim bende 900tl maas aliyorum eski satış danismaniyim satis danismaniyken primle 2000 i bulurdu maasim ama hersey maas değil is ogrenmek daha önemli kendi meslegime donup 900tl ya razi kaldim

• Öğrenci :
    Günlük 7 lira
    3-4 yol parası
    2.5 tavuk döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Acil Tıp Teknisyeni
    2600TL

röntgenciler ne kadar alıyo biliyo musunuz hocam?
  • Sedefkar Restorasyon yaptığımız ahşap binalara göre değişiyo. Şişlide ki Atatürk müzesini restore ettik açıldımı bilmiyorum. Aylık düzenli gelir yok yaptığımış işe göre değişiyo. :)

• Italyan restorant isletmecisi.
    aylik ortalama 25. Bu rakam inip cikabiliyor sezonuna göre.

• Bir turizm firmasında yazhaneciyim 1000 lira + aylık satılan biletin %1 inin eşit dağıtılması yani ortalama 100 lirada o 1100 lira ssk var yemek yol yok günde 10 saat 2 haftada 1 izin
  • Öğrenciyiz baba ne verirse artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen Polo

quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Öğrenciyim, 930 tl maaş. Öneriyorum.

Baba meslek nedir?

Yazdım ya hocam, öğrenciyim. 930 tl gelirim var aileden.

Babanin meslegi nedir demek istemistim:)

Haa çok pardon. Babam emekli astsubay.

ben çalışan asb.yım bana 930 tl harcamaya para kalmıyor yaw :(( gerçi burlarda böyle yazıyonuz bizide millet höle böle maaş alıyo sanıcak. annede çalışıyo yada baba emeklilikten sonra çalışıyorsa yadaa dededen falan kalanlar varsa ancak bu harçlık çıkar ortaya. HA BU ARADA ALLAH DAHA ÇOK VERSİN gözümüz yok

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.