Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

En fazla iki aya öğretmenim. 2300 net maaş, ek ders ücretleriyle falan 2700 civarı olur. Ek olarak dersanede çalışmayı düşünüyorum 2000 de ordan gelse 4700. Tabi bunlar hayaller :)

Çok hayal kuruyorsun o iş öyle değil. Mesleğe başladığında görürsün.

Öğretmen misiniz?

Değilim fakat etrafımda öğretmen zibil gibi.

Benim branşımda öğretmen tanıdıklarım bu paraları kazanıyor. Branşım ingilizce ve oldukça rağbet görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Can't Touch This

Ulan 5 mesajdan 3ü liselilerin harçlıkları ya. Bi de tavuk döner falan yazıp acındırıyorlar kendilerini. Sanki biz havyarlarla, portakallı ördeklerle büyüdük. Aç bi sözlüğü bak maaş nedir diye. İnsanlar bilgi alışverişi yapmaya çalışıyorlar, geleceklerini belirlemeye çalışıyorlar bunlar da prim derdinde. Sana simit ayran bile çok yat kalk şükret dönere!!!

Ne priminin derdindeler?

• Ozel bir banka istirakinde mudurum. 5 ayri birime bakiyorum ekibim 20-21 kisi. Maas yeterli.

Bankalarda (duzgun bir banka ise) baslangic maaslari 3.000 brutten basliyor tecrubeli uzmanlar 6.000-7.000 brute kadar cikiyor. Fazla mesai ve prim haric. Ancak artik cogu banka uzman seviyesine prim dagitmiyor.

Yonetici-mudur-direktor-genel md. Yardimcisi - genel mudur olarak devam ediyor kariyer yollari

Ek menfaatler yemek, servis, hayat ve saglik sigortasi (bunlar cidden onemli, cocuklarinizi ve esinizi de kapsiyor cebinizden para cikmiyor desem yeridir), ortak kuruluslarda istiraklarde vb indirim olanaklari, bir de cogunda bes katkisi (ben maasimin yuzde 5 ini yatiriyorum bireysel emeeklilik icin banka da o kadar ekliyor karsiliksiz olarak)

Calisma sartlari ise mesai genelde oluyor haftada 1 gun. Ortamlar kurumsal ise gayet İnsancil

Sorunuz olursa cevaplarim

Svg syg

• Bilgisayar programcılığı

2000 TL,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Ozel bir banka istirakinde mudurum. 5 ayri birime bakiyorum ekibim 20-21 kisi. Maas yeterli.

Bankalarda (duzgun bir banka ise) baslangic maaslari 3.000 brutten basliyor tecrubeli uzmanlar 6.000-7.000 brute kadar cikiyor. Fazla mesai ve prim haric. Ancak artik cogu banka uzman seviyesine prim dagitmiyor.

Yonetici-mudur-direktor-genel md. Yardimcisi - genel mudur olarak devam ediyor kariyer yollari

Ek menfaatler yemek, servis, hayat ve saglik sigortasi (bunlar cidden onemli, cocuklarinizi ve esinizi de kapsiyor cebinizden para cikmiyor desem yeridir), ortak kuruluslarda istiraklarde vb indirim olanaklari, bir de cogunda bes katkisi (ben maasimin yuzde 5 ini yatiriyorum bireysel emeeklilik icin banka da o kadar ekliyor karsiliksiz olarak)

Calisma sartlari ise mesai genelde oluyor haftada 1 gun. Ortamlar kurumsal ise gayet İnsancil

Svg syg

banka alımlarında askerlik olmazsa olmaz mı ? 4 yıl daha tecilim var fakat bütün bankalar askerlik şartı koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Ozel bir banka istirakinde mudurum. 5 ayri birime bakiyorum ekibim 20-21 kisi. Maas yeterli.

Svg syg

banka alımlarında askerlik olmazsa olmaz mı ? 4 yıl daha tecilim var fakat bütün bankalar askerlik şartı koyuyor.

Mt (management trainee) ve mufettis yardimciligi alimlarinda askerlik aranazlar diye biliyorum. Ancak benim tavsiyem once askerliginyapmaniznkeza size girseniz bile hep gidecek gozunile bakilir yatirim yapilmaz

• quote:

En fazla iki aya öğretmenim. 2300 net maaş, ek ders ücretleriyle falan 2700 civarı olur. Ek olarak dersanede çalışmayı düşünüyorum 2000 de ordan gelse 4700. Tabi bunlar hayaller :)

Devlette atanirsan ozelde calisman yasak diye biliyorum ama yapan da var dershanemdeki mat. Hocam devlet+dershane+ozel dersler aylik 8-10 u geciyo ayriyetten eside mat ogretmeni

• Asistan hekim 4 yıllık süreçte sürekli değişken maaş durumu oldu mesai saatleri de sürekli deişken oldu. Artık asistanlık sürecinin sonundayım daha insani şartlarda çalışıyorum. Ben göz asistanıyım benim şartlarım nisbeten hafif. Aylık mesai saatim ortalama 300 saate yakın maaş ortalama 4500 tl. İlk sene 450 saat mesai ile çalıştım. Bir ayda 650 saat çalışan çömez genel cerrah arkadaşım oldu.evet bir ay maksimum 744 saat oluyor. Bi de gelir durumu 7 8 ay önce 3500 tl civarına düşmüştü. Şu ara 5000 ve üzeri oluyor. Diğer bölümlerde maksimum 6500 oluyor. Asistanlık zor iş. Uzun süre yapılacak iş değil.

• Tanıdığım öğretmenler var, eğer kendinizi geliştirirseniz adınızı da duyurabilirseniz okuldan gelen 2.5-2.8k ve özel ders ile bir doktor kadar kazanabilirsiniz, ders saati 100tl olur ve öğrenci haftada 2 ders alır eğer çok kötü değilse seviyesi. Ve 10 öğrencin olsa en az, haftalık +2000 ve aylık 8000 oluyor okuldan gelen maaşla da bi doktor parası alıyorsun ve çok yoğun da olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Makine mühendisiyim 5 bin tl

AKSJD EKSİ 70 EN ÇOK SANA yakısıor <3

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Sosyal güvenlik denetmen yardımcısıyım. Eş çocuk yardımıyla beraber 3150 tl alıyorum. A grubu memuriyetlerin içinde en zor mesleklerden biri ama maaşı en düşük olanı.

Hakkaten hocam a grubu memurların maaşı yüksek diye bilirdim bir ay tek bir ay çift gibi bir sistem de duymustum

• Radyoloji Teknikeriyim
    Devlet Hastanesinin taşeron yoluyla kurdurduğu MR cihazında çalışıyorum.
    Maaş 1400Lira .Atanamıyoruz.
    Kahrolsun modern kölelik.Taşerona hayır!

Bu Arada sağlıkçıların bugün saat 14:00da sağlık bakanlığı önünde eylem ve basın açıklaması vardır.Sağlıkçı varsa davetlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

quote:

Devlette atanirsan ozelde calisman yasak diye biliyorum ama yapan da var dershanemdeki mat. Hocam devlet+dershane+ozel dersler aylik 8-10 u geciyo ayriyetten eside mat ogretmeni

Yasal değil ama dediğiniz gibi çalışılabiliyor. Olmadı özel ders yoluna giderim. :)

• tribalenfeksiyon kullanıcısına yanıt
    ilgili genelge için tıkla

meslektaşmışız demek :) genelgenin D-5 ini okuyunuz , internette bulmak zor değil. bahsettiğiniz birkaç arkadaşınıza da bilgi veriniz.
    neden beni araştırdınız anlamadım ama sorun değil. sevda hanımı da pek tanımadığınız belli. 6-7 sene önce ben de klinik yaptım , az çok sıkıntıları bilirim. meslek etiğine önem veririm. ben gün içerisinde nete girecek pek zaman bulamazdım;umarım işleriniz iyidir. tavrım hakkında da şunu söyleyeyim , önce kendinizi tanıtsaydınız tavrım farklı olurdu. zir.müh. - vst - ya da öğrenci ne olduğunuzu bilmediğim için normal yazdım.

size bol kazançlı günler...

• Kendi işinde patron'da çalışıyor
    Maaş 0 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Radyoloji Teknikeriyim

Bu Arada sağlıkçıların bugün saat 14:00da sağlık bakanlığı önünde eylem ve basın açıklaması vardır.Sağlıkçı varsa davetlidir.

Hemşireyim 1500tl yerine gore 1800 veren de var 1000 tl veren de. devletteki arkadasim yb payi nobet sabit doner falan 2800 aliyor

• Insallah eylulde ogretmenim vallahi ne veriyorlar bilmiyorum amac vatana millete hayirli evlat yetistirmek.

Kpss sinavini hallederim diyen varsa cok guzel meslek tavsiye ederim fakat benim bransi okumayin

• 10 ay öncesine kadar özel bir firmada mali işler sorumlusu aylık 2,400 alıyordum hiç tavsiye etmezdim
    Mali Müşavirlik ruhsatını aldım aylık 4,500 kazanmaya başladım şu anda 5,000nin üzerinde alıyorum ama yine tavsiye etmiyorum 5 yıldır meslekteyim saçlarım ağardı nasip olursa 2 aya kadar bir esnaf lokantası açacağım geçeceğim onun başına oradan ne gelirse artık
  • Merhabalar size birşey danışmak istiyorum :

Lise stajını hafta içi 3 gün yapmamızı istiyorlar okul boyunca (8 ay) ve ben üniversite sınavında çıkacak sorular hakkında hiç birşey bilmiyorum çünkü şuana kadar işlemedik. Okul türüm yüzünden (meslek lisesi) bize kimya, matematik vb. konuları hiç öğretmiyorlar ama sınava sokuyorlar böyle bir saçmalık var. Planım şu : hafta içi 3 gün boyunca staja gitmem gerekirken ben evde oturup üni. sınavına çalışmak istiyorum. bir bilgisayar tamir dükkanıyla anlaşıp naylon staj yapsam ve yakalanırsam sonucu ne olur? sınıf tekrar ımı yoksa staj tekrar ımı son senem oldugu için 2 side aynı anlam taşıyor stajım iptal edilirse 8 ay tekrar yapmak zorunda kalırım sizce ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara Dumanı

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Radyoloji Teknikeriyim

Hemşireyim 1500tl yerine gore 1800 veren de var 1000 tl veren de. devletteki arkadasim yb payi nobet sabit doner falan 2800 aliyor

O kadar personel açığı varken bütçe yok diyor herifler.Vatandaş şikayetçi , personel şikayetçi.Bi mr raporu 15 günde çıkar mı arkadaş.
    Siyasiler kör , medya sağır ve dilsiz.
    Anca lahmacun yiyen att haberi yapıyor herifler.Ağzını açan öğretmen diyor.Tabi kimse devlet hastanesine gitmediğinden vatandaşın ne çektiğini bilmiyorlar.Hepsi saçmalık

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.