Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genetik mühendisi var mi bilgi verebilecek. İTÜ genetik istiyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukat olan arkadaş var mı?Gelir durumu nedir?

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Boşver hiç o kısımları düşünme, nasip diyeceksin.. Hayat her anlamda herkese farklı imkan veriyor sen ona iyi diyorsun misal öyle adamlar varki mal ötesi ama a senelik milyon dolar ciro yapıyor.. O nedenle salla gitsin

• Böbrek satıyorum.
  • Asayiş Şube Müdürü.

5200 TL.
  • Kahveciym 1500 Tl net maaş+sigorta+yemek+kalacak yer

hiç bi giderim yok 1500 tl tamamen bankaya :D

bu arada ben i zam istiyeyim ya piyasa yükselmiş baya

not: tabiki baba işi
  • Hocam ne mezunusunuz ? Ve İşinizden memnun musunuz ?
  • Servis teknisyeni
    Net Maaşım 2000

Ama ekstraları dahil edersem tatmin eder seviyeye geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Sizin meslek için neler yapmamız gerekiyor,nerelerden mezun olacağız? İşten memnun musunuz?

tasarımcıyım. grafik ve tasarım içeren bölümlere gideceksin fakat sonra programları öğrenip kendini geliştireceksin

hocam ben reklamcılılk okuyorum.. şimdi merak ettiğim şey bize bir halt öğretmiyorlar teori dışında. yok reklamcılığın temelleri, haber üretim süreci, temel fotoğrafçılık. bir kişi de çıkıp demiyor nereye gidiyor bu okul diye. kendimce adobenin creative suite programlarından photoshop,ıllustrator, coreldraw, skeetchbook gibi programları indirdim çalışıyorum. ilk senem bitti. şimdi nereye yöneleceğimi bilmiyorum. aklımda karikatüristlik ve grafikerlik var. kendime has bir çizimim yok. biri gelip beni çiz dese çizemem ama karikatürümsü şeyler çizebilirim. sizce nereye yönelmeilyim. benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.?

okuduğun okula bağlı olmakla birlikte istanbul da çok sayıda kaliteli reklam ajansı var ikinci sınıftan itibaren buralarda staj imkanı kovala. herkes 4 senede öğrendiğim şeyden daha fazlasını 1 aylık stajda öğrendim der. hangi okul ve hangi şehir?

Hocam diploma olmadan bir yere varılmıyor diyorsunuz. Motion Graphic değilde, ben 3D modelleme işi ile uğraşıyorum. Ülkemizde bu sektör geride kalmış, Üniversitede böyle bir bölüm bile yok. Ne yapmalıyız sizce?

3D modelleme farklı bir alan bir arkadaş özel mesaj atmıştı o da vfx mi motion graphic mi diye soruyordu. ona yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum sen vfx kısımlarını 3D modelleme ile değiştir ve yorumla

"senin soruna biraz daha detaylı inmek gerekirse vfx işi biraz daha sinema-tv arasında kalıyor ama motion graphic daha çok internet reklam medya bölümünde iş görüyor. vfx için yaratıcı olmana gerek yok yaptığın işin iyiliği ne kadar gerçekçi olduğu ile kıyaslanır. eğer çok gerçekçi bir patlama yaptıysan işin iyidir ama motion graphic için tasarıma, yaratıcılığa, renklere, kamera açılarına, geçişlerde kullandığın o gizli ufak ayrıntılara göre değerlendirilir."

özetlemek gerekirse 3D modelleme ve vfx işinde olay gerçekçilikle ölçülürken motion graphic de tasarıma yaratıcılığa daha çok önem verilir. imgelerle küçük dokunuşlarla büyük şeyler anlatılır motion graphic ile

Teşekkür ederim.
    Üniversiteyi ne diye okudunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

İhracat İthalat Sorumlusu - Maaş 2600

Özeldemi çalışıyorsunuz ve hangi şehir ? Hangi bölüm mezunusunuz? Önümüzdeki sene Dış ticaret bölümünü bitiriyorum o yüzden merak ettim.
  • Insaat muhendisi maas:ortalama 3500 tl

• Yan dal araştırma görevlisi (uzman doktor)
    6500TL
    Para için yapılacak iş değil hele Türkiye'de
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Sizin meslek için neler yapmamız gerekiyor,nerelerden mezun olacağız? İşten memnun musunuz?

tasarımcıyım. grafik ve tasarım içeren bölümlere gideceksin fakat sonra programları öğrenip kendini geliştireceksin

hocam ben reklamcılılk okuyorum.. şimdi merak ettiğim şey bize bir halt öğretmiyorlar teori dışında. yok reklamcılığın temelleri, haber üretim süreci, temel fotoğrafçılık. bir kişi de çıkıp demiyor nereye gidiyor bu okul diye. kendimce adobenin creative suite programlarından photoshop,ıllustrator, coreldraw, skeetchbook gibi programları indirdim çalışıyorum. ilk senem bitti. şimdi nereye yöneleceğimi bilmiyorum. aklımda karikatüristlik ve grafikerlik var. kendime has bir çizimim yok. biri gelip beni çiz dese çizemem ama karikatürümsü şeyler çizebilirim. sizce nereye yönelmeilyim. benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.?

okuduğun okula bağlı olmakla birlikte istanbul da çok sayıda kaliteli reklam ajansı var ikinci sınıftan itibaren buralarda staj imkanı kovala. herkes 4 senede öğrendiğim şeyden daha fazlasını 1 aylık stajda öğrendim der. hangi okul ve hangi şehir?

Hocam diploma olmadan bir yere varılmıyor diyorsunuz. Motion Graphic değilde, ben 3D modelleme işi ile uğraşıyorum. Ülkemizde bu sektör geride kalmış, Üniversitede böyle bir bölüm bile yok. Ne yapmalıyız sizce?

3D modelleme farklı bir alan bir arkadaş özel mesaj atmıştı o da vfx mi motion graphic mi diye soruyordu. ona yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum sen vfx kısımlarını 3D modelleme ile değiştir ve yorumla

"senin soruna biraz daha detaylı inmek gerekirse vfx işi biraz daha sinema-tv arasında kalıyor ama motion graphic daha çok internet reklam medya bölümünde iş görüyor. vfx için yaratıcı olmana gerek yok yaptığın işin iyiliği ne kadar gerçekçi olduğu ile kıyaslanır. eğer çok gerçekçi bir patlama yaptıysan işin iyidir ama motion graphic için tasarıma, yaratıcılığa, renklere, kamera açılarına, geçişlerde kullandığın o gizli ufak ayrıntılara göre değerlendirilir."

özetlemek gerekirse 3D modelleme ve vfx işinde olay gerçekçilikle ölçülürken motion graphic de tasarıma yaratıcılığa daha çok önem verilir. imgelerle küçük dokunuşlarla büyük şeyler anlatılır motion graphic ile

Teşekkür ederim.
    Üniversiteyi ne diye okudunuz?

okuduğum bölüm iletişim tasarımı. üniversiteyi tasarımı geçmişten günümüze kadar her açıdan öğrenmek için okudum okuldaki ekolü benimseyip kendi fikrimi katarak kendi tarzımı oluşturmak için okudum ve bu yolda yüzlerce proje yapıp yüzlerce hoca jürisine çıkıp tecrübelendim. binlerce farklı proje geldi geçti önümüzden. hepsini tartıştık neyi iyi neyi kötü konuştuk. kötüleri projelerimden uzak tutup iyileri kendi tarzıma göre tekrar yorumladım. tabi bunların yanında yeni bilgiler yeni programlar öğrendim ve kendi tarzımı yaratma konusunda daha rahat çalışmaya başladım. arkadaşlar ve hocalarımız sayesinde network alanım genişledi.

lise seni üniversiteye, üniversite seni iş hayatına hazırlar. eğer dandik bir üni de okuyorsan kendini geliştirip daha iyi yerlere gelebileceğini düşünebilirsin ama eğer iyi hocaların varsa onların tecrübesi ve networkü sayesinde kendini iş hayatına atman daha kolay oluyor.

çalışma hayatımda hiç kendini evde geliştirmiş işi iyi yapıyo denilen biri ile çalışmadım. bu tarz işler takım işidir bir animasyon film izle ve credits bölümünde animators başlığına bak yüzlerce insan çalışıyor. işini iyi yapman kadar bugüne kadar yaptığın projeler ve tecrübeler çok önemli.

senin evde çok iyi olduğunu düşünerek yaptığın bir proje akademik veya iş ortamında çok basit ve kötü gözükebilir işte bunları yenmek ve doğru yolu kendi tarzında bulman için üniversite şart.

imkanın varsa buyur buraya git buradan çıkan adam pixar da çalışır, game of thrones da görsel efekt yapar vs

https://vfs.edu/ dünyanın en iyi film okullarındandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Komutan -- 7 Ağustos 2015; 23:10:20 >

• kendi oto yıkamamızda çalışıyorum günlük 30 ile 50 tl arası değişiyor
  • Starpark lunapark
    Şuan 1000 lira. Haftada 48 saat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hocam kari koca devlet memuru olursa kucuk sehirde ortalama ustu hayat yasanir.Zaten en dusjk devlet memuru maasi 2200-2300 lira olacak zamlardan sonra.Her yil 200-250 lirada artiyor.Bir is yaptiginda yok daha ne olsun

Çok gülüyorum bu mesajlarınıza.

Bir gün savcılıkta misafir edelim. Sadece seyret. Sonra bu yorumu tekrar yap.

2.000 tl maşaa nasıl üzerinizde ego tatmin ediliyor, nasıl güzel bağırış çağırış içinde çalışılıyor görürsünüz.

Bir devlet memuru (zabıt katibi) olarak gece 9 a kadarda çalışıyorum, gece 3 te uykumdan uyandırılıp ceset toplamaya, morg kokusunda gün doğurmaya gidiyorum.

Bayramlarda nöbet tutuyorum, nöbet parası alamıyorum

Bir müslüman olarak günde fazladan çalıştığım 1 veya 2 saatin ücretini alamıyorum.

Bazı arkadaşlarımız sabah duruşmaya çıkıp, akşam 9 da perti çıkmış halde çıkıyor.

Emin olun yazmakla bitmiyor.

Eşimde memur, güzel bir üniversitede güzel bir bölümden mezun ancak kurum değişikliğine izin alamıyoruz. Davalık olmak şart.

Yani devlet memurluğu kendi içinde ve kurumlar içinde çok değişir

Adliye - Zabıt Katibiyim. İnfaz işlerine bakıyorum. Bir F tipi, bir T tipi, birde Açık cik ile ilgileniyorum.

Maaşım 2059 TL. Sonuna kadar hak ediyorum.

• En iyisi doktorluk. Sabah 09.00-09.30 gibi işe gel, akşam 16.00 gibi çık, arada hastaları azarla, saygınlık+iyi maaş da cabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

En iyisi doktorluk. Sabah 09.00-09.30 gibi işe gel, akşam 16.00 gibi çık, arada hastaları azarla, saygınlık+iyi maaş da cabası.

1990lı yıllardan bahsediyorsunuz galiba?
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz ben ailemin durumundan bahsettim.

• Muhasebe stajı aylık 830 tl

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.