Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar başında oturup ayda 1100 tl alıyorum - özel sektör

önermem sıkılıyor insan
  • Ankarada kamuda müfettişim 3000 bin maaş var denetimler için çoğu zaman seyehat ediyorum en son bodrumdaydım

devletin evleri var oralarda kalıyorum güzel seviyorum denetim için gittigim yerde arabada tahsis ediliyor
  • Otomobil satış danışmanı

Ortalama Maaş: 2500-3000 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Bilg Müh
    5600 Net + Yemek + ÖSS
    Öneririm

Hocam kac yıldır çalisiyorsunuz ve ne üzerine. .net java

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevimoğlu

izmitte meşhur köfte ve et salonu olan mini köşk te çalışıyorum.komi olarak aylık 1300 tl net alıyorum. Günde en az iki saat mesaiye kalıp 20 tl ekstra alıyorum. bazen 4 saat kalıp 40 oluyor. ortalama 2000 tl ye denk geliyo

Çok bozdunuz çok bundan 4-5 sene önce her hafta sonu giderdik artık yılda bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

12.000 TL gizli is

mogolo'luk da o kadar para var mı?
  • Bordo klavyelilerdenim, maaş yok vatan aşkına çalışıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underground

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

freelance 3d tasarımcıyım
    aylığım 0 tlde oluyor 10bin tl'de değişiyor.

ek olarak, sayın öğrenciler konu "haçlığınız kaç tl" değil, "iş ve maaş"......cep harçlığınızı öğrenmek isteyen yok

Hocam nereden mezun oldunuz?

Ortaokul menzunuyum
  • 2500 civarı finans muhasebe
  • quote:

Orijinalden alıntı: akino

quote:

Orijinalden alıntı: Charm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jedilerinjedisi

quote:

İnşaat Mühendisi 3850 tl.

Hangi okuldan mezunsunuz ve bu işte kaçıncı seneniz öğrenebilir miyim?

Ktü mezunuyum 2009 çıkışlı. Özel bir şirkette yol proje mühendisi olarak çalışıyorum, 5. seneme gireceğim nasip olursa bu ayın 16'sında.

Hocam ilk girişte kaçla başladınız? Ben de KTÜ İnşaat son sınıftayım. Bir de acaba mezun olunca Rusya, Kazakistan gibi yerlere başvuru yaparak gidebilir miyiz?

Lütfü Hoca, Şakir Hoca, Yusuf Ayvaz filan duruyor mu oralarda hala :D İnşallah bir aksilik olmadan kolayca mezun olursun. Ben ilk girişte 1200 tl ile başladım kardeşim sonra kademe kademe arttı haliyle, yol-proje hiç aklımda olmayan bir daldı, daha çok üstyapı istiyordum kısmet burasıymış. Ben yurtdışı hiç düşünmedim eşim sebebiyle ama Türkmenistan'da çalışan kuzenlerim akrabalarım bol.Gerek Üstyapı olsun, gerekse de yol proje olsun yurtdışı maaşları Türkiye'ye göre oldukça yüksek. Bazı şeyleri göze alabiliyorsan illa ki yurtdışı olabilir tabii ki neden olmasın. Bu arada mezun olduktan sonra boşluğa düşüp paniğe kapılma sakın, acele karar verip sevmediğin bir dalda çalışma.İlla ki başlangıç maaşları çok düşük olabiliyor ama basamak basamak çıkıldıkça maaş tatmin edici oluyor. Bu arada uzun zamandır tünel işlerinde de çok iyi maaşlar dönüyor, bu dalda çalışmayı, kendini geliştirmeyi düşünebilirsin

Lütfü hoca Staj işlerine bakıyor. Şakir hoca Erasmus bölüm koordinatörü. Yusuf Ayvaz da Yıldız'a geçti. :) Teşekkür ederim cevap ve tavsiyeler için. Size iyi bir çalışma hayatı dilerim

• GrandMasterTurks kullanıcısına yanıt
    10 yıldır çalışıyorum

en son yazılım yazdığımda .net yoktu :) Yazılımcı değilim artık SDBA olarak çalışıyorum mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Garsonum (İstanbul'un saygın bir mekanında) işler düşükken 4.000 işler hızlıyken 7.000 civarı değişiyor. Tabi bu maaş değil 1.200 maaş+yüzde+tip

Garson 7000 aliyorsa ben niye universite sinavinda 3 bininci oldum kaydi siliyorum haber verdigin iyi oldu

Yoldan geçen adama o rakamı vermiyorlar. Ve her garson o rakamı kazanamaz. Bahsettiğim sıralamada fine dinning bir restauranta da işe alınırken daha önceki tecrübelerinle öne çıkarsın. Üni mezunu olup şampiyon kokoreçte çalışmış birisi kabul edilmez. Ayrıca hergün 17.00-02.00 arası çalışırsın. Haklı bir mail şikayetiyle işin son bulabilir. Haksız, abartı şikayetler de geliyor ancak bunları şirket umursamaz. Göründüğü gibi kolay değildir. Cafede yapılan garsonlukla karıştırmamak lazım. Abiy ne alırsın muhabbeti dönmez yani (:

• hemşire mi olsaydık ne? lise mezunu 21 yaşında hemşire döner sermaye falan dahil 2700 tl alıyor, artı nöbetler vs. ben iki üniversite bitirdim, makina mühendisiyim maaş 3000tl. artısı martısı da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

hemşire mi olsaydık ne? lise mezunu 21 yaşında hemşire döner sermaye falan dahil 2700 tl alıyor, artı nöbetler vs. ben iki üniversite bitirdim, makina mühendisiyim maaş 3000tl. artısı martısı da yok

amacın maaşsa gir bi tıp fakültesine bitirir bitirmez 8000 tl maaşın hazır. cazip mi.
  • Matematik Öğretmeni . Ek ders ücretleriyle birlikte aylık ortalama 2800 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

quote:

hemşire mi olsaydık ne? lise mezunu 21 yaşında hemşire döner sermaye falan dahil 2700 tl alıyor, artı nöbetler vs. ben iki üniversite bitirdim, makina mühendisiyim maaş 3000tl. artısı martısı da yok

amacın maaşsa gir bi tıp fakültesine bitirir bitirmez 8000 tl maaşın hazır. cazip mi.

Sanki tıp fakültesi kazanmak çok kolaymış gibi söylemişsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Garsonum (İstanbul'un saygın bir mekanında) işler düşükken 4.000 işler hızlıyken 7.000 civarı değişiyor. Tabi bu maaş değil 1.200 maaş+yüzde+tip

Garson 7000 aliyorsa ben niye universite sinavinda 3 bininci oldum kaydi siliyorum haber verdigin iyi oldu

Yoldan geçen adama o rakamı vermiyorlar. Ve her garson o rakamı kazanamaz. Bahsettiğim sıralamada fine dinning bir restauranta da işe alınırken daha önceki tecrübelerinle öne çıkarsın. Üni mezunu olup şampiyon kokoreçte çalışmış birisi kabul edilmez. Ayrıca hergün 17.00-02.00 arası çalışırsın. Haklı bir mail şikayetiyle işin son bulabilir. Haksız, abartı şikayetler de geliyor ancak bunları şirket umursamaz. Göründüğü gibi kolay değildir. Cafede yapılan garsonlukla karıştırmamak lazım. Abiy ne alırsın muhabbeti dönmez yani (:

Yas kacti bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3000 TL alıyorum. Kamuda büro işçisiyim .. 4 yıllık işletme mezunuyum. cok sukur geçınıyorum. Allah olmayana versın.. Hayalımde öğretmen olmak vardı nasip olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanridanKutBolmus -- 7 Ağustos 2015; 18:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

quote:

Sanki tıp fakültesi kazanmak çok kolaymış gibi söylemişsiniz

hemşirelik yapmak da zor yani o açıdan söyledim. herşey maaş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

Yöneticiyim bu forumda. 2 bin TL alıyorum.

pilot değil misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.