Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tedavüle ayrıldım
    2500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Garsonum (İstanbul'un saygın bir mekanında) işler düşükken 4.000 işler hızlıyken 7.000 civarı değişiyor. Tabi bu maaş değil 1.200 maaş+yüzde+tip

Garson 7000 aliyorsa ben niye universite sinavinda 3 bininci oldum kaydi siliyorum haber verdigin iyi oldu

Yoldan geçen adama o rakamı vermiyorlar. Ve her garson o rakamı kazanamaz. Bahsettiğim sıralamada fine dinning bir restauranta da işe alınırken daha önceki tecrübelerinle öne çıkarsın. Üni mezunu olup şampiyon kokoreçte çalışmış birisi kabul edilmez. Ayrıca hergün 17.00-02.00 arası çalışırsın. Haklı bir mail şikayetiyle işin son bulabilir. Haksız, abartı şikayetler de geliyor ancak bunları şirket umursamaz. Göründüğü gibi kolay değildir. Cafede yapılan garsonlukla karıştırmamak lazım. Abiy ne alırsın muhabbeti dönmez yani (:

Yas kacti bu arada

32

• Ciddi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfbc -- 7 Ağustos 2015; 19:11:38 >
  • deoksiriboz1000 D kullanıcısına yanıt
    annem hemşire, hayatımın 3'te 2 si hastanede geçti. Şu an benim yaşadığım stresi ne doktorlarda ne hemşirelerde gördüm. Doktorluk hayalim hiç olmadı ama beklediğim bir hayatı yaşayamıyorum. Sırf maaş değil, istanbul yaşanmaz oldu, trafik sürekli sıkıntı, insanlar görgüsüz, cahil, iyiye giden hiçbir şey yok. Önceden 3000 alıyorum denildiğinde iyi gelirdi kulağa ama şu an ortalamanın altı bir maaş.
  • ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

annem hemşire, hayatımın 3'te 2 si hastanede geçti. Şu an benim yaşadığım stresi ne doktorlarda ne hemşirelerde gördüm. Doktorluk hayalim hiç olmadı ama beklediğim bir hayatı yaşayamıyorum. Sırf maaş değil, istanbul yaşanmaz oldu, trafik sürekli sıkıntı, insanlar görgüsüz, cahil, iyiye giden hiçbir şey yok. Önceden 3000 alıyorum denildiğinde iyi gelirdi kulağa ama şu an ortalamanın altı bir maaş.

doktorun yaşadığı stresi görmek istiyorsan 24 saat boyunca acilde doktorun yanında bi dur bakalım. stres neymiş anlarsın. bütün doktorlar poliklinik te rahat rahat 8-5 çalışmıyor haberin olsun.
  • Dh premium üye ayda rahat 25000-30000 geliyo post sayısına göre değişiyo tavsiye etmem çok yorucu

• Meslek : Serbest Ticaret (esnaf)

Günlük cirodan ortalama net kar : 400TL

Memnuniyet: izin günüm yok gün içinde ayarlayabilirsen ancak.
  • Elektrik mühendisiyim maaşim 1500tl çok mutluyum.
    Patronum özge yide çok seviyorum<3

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: Sevimoğlu

izmitte meşhur köfte ve et salonu olan mini köşk te çalışıyorum.komi olarak aylık 1300 tl net alıyorum. Günde en az iki saat mesaiye kalıp 20 tl ekstra alıyorum. bazen 4 saat kalıp 40 oluyor. ortalama 2000 tl ye denk geliyo

Çok bozdunuz çok bundan 4-5 sene önce her hafta sonu giderdik artık yılda bir.

Şikayetiniz var ise alabilirim. İsterseniz pm ile de yazabilirsiniz. İlgili kişilere bildiririm. Bazı olumsuz olaylar olabiliyor. Kusura bakmayın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik elektronik mühendisiyim.Geçen sene mezun oldum askere gittim geldim.Şimdi iş arıyorum 1 aya buluruz inş
  • Hocam 3D olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Acaba 3D Modelleme, animasyon, VFX vs. vs. önü açık bir alan mı? (Ülkemiz olarak bu sektörde geri kaldığımız kesin, fakat siz de bu işin içindesiniz, durum nedir bu sektörde?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Sizin meslek için neler yapmamız gerekiyor,nerelerden mezun olacağız? İşten memnun musunuz?

tasarımcıyım. grafik ve tasarım içeren bölümlere gideceksin fakat sonra programları öğrenip kendini geliştireceksin

hocam ben reklamcılılk okuyorum.. şimdi merak ettiğim şey bize bir halt öğretmiyorlar teori dışında. yok reklamcılığın temelleri, haber üretim süreci, temel fotoğrafçılık. bir kişi de çıkıp demiyor nereye gidiyor bu okul diye. kendimce adobenin creative suite programlarından photoshop,ıllustrator, coreldraw, skeetchbook gibi programları indirdim çalışıyorum. ilk senem bitti. şimdi nereye yöneleceğimi bilmiyorum. aklımda karikatüristlik ve grafikerlik var. kendime has bir çizimim yok. biri gelip beni çiz dese çizemem ama karikatürümsü şeyler çizebilirim. sizce nereye yönelmeilyim. benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.?

okuduğun okula bağlı olmakla birlikte istanbul da çok sayıda kaliteli reklam ajansı var ikinci sınıftan itibaren buralarda staj imkanı kovala. herkes 4 senede öğrendiğim şeyden daha fazlasını 1 aylık stajda öğrendim der. hangi okul ve hangi şehir?

Hocam diploma olmadan bir yere varılmıyor diyorsunuz. Motion Graphic değilde, ben 3D modelleme işi ile uğraşıyorum. Ülkemizde bu sektör geride kalmış, Üniversitede böyle bir bölüm bile yok. Ne yapmalıyız sizce?

• İlköğretim matematik öğretmeni 3000 tl aylık. Ek ders ile beraber.

• Tarım İşçisi
    2150-2250 arası
  • deoksiriboz1000 D kullanıcısına yanıt
    durmadığımı nereden biliyorsun arkadaş? niye böyle atarlı yazarsınız ki. Ben 5 yaşımdan 18 yaşıma kadar her günü bilfiil hastane geçmiş bir insanım, nöbet de gördüm, acil de gördüm, morga da girdim, ölen, kan kusan, ölüp dirilen adam da gördüm. Deli gibi çalışan sağlık bakanlığa giden doktor da gördüm, başarısız arabasını satan motosiklet alan da, strese giren de sallamayan da. Bunları yazmama hiç gerek yoktu aslında, biraz anlayışlı olsaydınız.
  • Okuyorum
    Milyonerim

• İşim elektıronikçi genelde uydu montajı uydu arzası tv montajı yapıyorum bu sıcaklarda damda beynim kavruluyor yanımda yedek atlet getiriyorum çünki montajdan sonra atlet su gibi oluyor degiştirmezsem hasta olurum. Aylık gelirim 1500 tl şükürler olsun mersine göre normal bir gelirim var. Ama işim çok zor napak başka yolum yok mecburum etrafımdaki çift maaşlı devlete sırtını dayayan eşlere çok imreniyorum aylık 6 binlira evlerine giriyor rüyamda okadar para görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 7 Ağustos 2015; 21:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Sizin meslek için neler yapmamız gerekiyor,nerelerden mezun olacağız? İşten memnun musunuz?

tasarımcıyım. grafik ve tasarım içeren bölümlere gideceksin fakat sonra programları öğrenip kendini geliştireceksin

hocam ben reklamcılılk okuyorum.. şimdi merak ettiğim şey bize bir halt öğretmiyorlar teori dışında. yok reklamcılığın temelleri, haber üretim süreci, temel fotoğrafçılık. bir kişi de çıkıp demiyor nereye gidiyor bu okul diye. kendimce adobenin creative suite programlarından photoshop,ıllustrator, coreldraw, skeetchbook gibi programları indirdim çalışıyorum. ilk senem bitti. şimdi nereye yöneleceğimi bilmiyorum. aklımda karikatüristlik ve grafikerlik var. kendime has bir çizimim yok. biri gelip beni çiz dese çizemem ama karikatürümsü şeyler çizebilirim. sizce nereye yönelmeilyim. benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.?

okuduğun okula bağlı olmakla birlikte istanbul da çok sayıda kaliteli reklam ajansı var ikinci sınıftan itibaren buralarda staj imkanı kovala. herkes 4 senede öğrendiğim şeyden daha fazlasını 1 aylık stajda öğrendim der. hangi okul ve hangi şehir?

Hocam diploma olmadan bir yere varılmıyor diyorsunuz. Motion Graphic değilde, ben 3D modelleme işi ile uğraşıyorum. Ülkemizde bu sektör geride kalmış, Üniversitede böyle bir bölüm bile yok. Ne yapmalıyız sizce?

3D modelleme farklı bir alan bir arkadaş özel mesaj atmıştı o da vfx mi motion graphic mi diye soruyordu. ona yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum sen vfx kısımlarını 3D modelleme ile değiştir ve yorumla

"senin soruna biraz daha detaylı inmek gerekirse vfx işi biraz daha sinema-tv arasında kalıyor ama motion graphic daha çok internet reklam medya bölümünde iş görüyor. vfx için yaratıcı olmana gerek yok yaptığın işin iyiliği ne kadar gerçekçi olduğu ile kıyaslanır. eğer çok gerçekçi bir patlama yaptıysan işin iyidir ama motion graphic için tasarıma, yaratıcılığa, renklere, kamera açılarına, geçişlerde kullandığın o gizli ufak ayrıntılara göre değerlendirilir."

özetlemek gerekirse 3D modelleme ve vfx işinde olay gerçekçilikle ölçülürken motion graphic de tasarıma yaratıcılığa daha çok önem verilir. imgelerle küçük dokunuşlarla büyük şeyler anlatılır motion graphic ile

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.