Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

En iyisi doktorluk. Sabah 09.00-09.30 gibi işe gel, akşam 16.00 gibi çık, arada hastaları azarla, saygınlık+iyi maaş da cabası.

1990lı yıllardan bahsediyorsunuz galiba?

onu bilmemde aile hekimliğinin kötü bir yönünü göremiyorum 4 bin lirada maaştı sanırım
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Bende hastanede çalışan amcamın yanına gidince özeniyorum. Misler gibi çalışıyor. Rahat. İş yok. Arşivde takılmacan😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaçıncı bölgedesiniz ve kaç yıllık hekimsiniz ?
  • quote:

quote:

En iyisi doktorluk. Sabah 09.00-09.30 gibi işe gel, akşam 16.00 gibi çık, arada hastaları azarla, saygınlık+iyi maaş da cabası.

Ege Üniversitesi Hastanesi'ne git bakalım, Semt Poliklinikliği'ne git bakalım. Git de çalışma şartlarını gör, işkembeden sallamıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutfak
    Dömi Şef
    19 Yaş
    1400 Tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

quote:

Orijinalden alıntı: tribalenfeksiyon

quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

Kamuda Vet.Hek.im

Maaşım 3.600+aylık 100tl ekstralar=3.700tl
    Sağa sola hastaya gitsem ilaç falan satsam aylığım 5-6yı bulur-ama ben yapmıyorum,özel klinikler de ekmek yesin

Yapmaya hakkın varmış da yapmıyormuşsun gibi yazmışsın, lutfediyormuş gibi
    hiç hoş olmamış

İlçemde Klinik yok , il merkezinden geliyorlar. Yasal olarak mal müdürlüğüne ücret yatırtarak hastaya gidebilirim :) ilaç vs için de merkeze göndermek mantıksız olur. kimse de karşı çıkmaz. sonuç oalrak lütfediyorum evet

saygılar sevgiler

İçinde bulunduğumuz durum itibariyle böyle bir hakkın yok, bunu hayvan sağlığı şubesinden bir kaç arkadaş ile görüşerek teyit ettim. ayrıca 657 nin 28. maddesine göre de çalışamazsın ilaç bulundurma ruhsatı, ilaç satma ruhsatlarını almadan ilaç uygulayamaz satamazsın. kimse karşı çıkmadığı için yapamazsın demiyorum kanunen şu anki bulunduğun durum içinde yapamazsın. mevzuatı ilçende sevda hanımdı sanırım ona veya hayvan sağlığı şube müdürlüğüne bir sor bence .

özetle yapmaya gerekli izinlerinin olmadığı bir iş için kimseye lütufta falan bulunmuyorsun . Ukala tavrının hiç hoş olmadığını tekrar söylemek isterim.

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmagfker

Ankarada kamuda müfettişim 3000 bin maaş var denetimler için çoğu zaman seyehat ediyorum en son bodrumdaydım

devletin evleri var oralarda kalıyorum güzel seviyorum denetim için gittigim yerde arabada tahsis ediliyor

hangi bölümden mezun olduğunuzu sorabilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

Ege Üniversitesi Hastanesi'ne git bakalım, Semt Poliklinikliği'ne git bakalım. Git de çalışma şartlarını gör, işkembeden sallamıyoruz

Birader nerde saygınlık, nerde para, nerde 9-16 mesaisi biz de aynı ülkedeyiz abartmayın

• brazers da çalışıyorum

kel ve kaslıyım

film başı 5000 dolar veriyorlar ama bizim Tori işi götürdü karı 1 milyon dolarlık servet yaptı yaa
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    Parası türkiye şartları için çok güzel. Yeni mezun bir pratisten hekimin maaşı için bir mühendis kaç yıl çalışıyor.
  • havalimanı memur özel firmada 2500
  • Film başı 10.000 alıyorum her filmde ayrı bir bayan ile tanışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise öğrencisiyim.
    2k limitli kredi kartı + okul kantini için nakit harçlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliunal17

veri giriş elemanıyım 1000 tl + yemek + ssk yol yok

Hocam o ne oluyor? Ve niçin çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawlord

Öğrenciyim o Yüzden sabit bir gelirim yok.
    Freelance Tercüman
    Sözlü tercüme= 200 tl gün
    Yazılı= 20 tl 100 karakter

Yeni bir projem var eğerse olursa ekstra 2k civarı gelecek.

Hocam çok iyimis maaş. Hangi dilleri biliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

Bilgisayar muh torpilim yok işsizim

Hocam hangi uni? İnsanlar yeni sektör bilgisayar diyor. Siz is yok diyorsunuz. Nasıl yok ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

Mutfak
    Dömi Şef
    19 Yaş
    1400 Tl

Domi şef nedir hocam ve aşçı maaşları nasıl? Ve maaa çok iyi değil mi yaşınıza göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

hemşire mi olsaydık ne? lise mezunu 21 yaşında hemşire döner sermaye falan dahil 2700 tl alıyor, artı nöbetler vs. ben iki üniversite bitirdim, makina mühendisiyim maaş 3000tl. artısı martısı da yok

Hocam allah aşkına hangi uni? Nasıl 3 bin veriyorlar kaç senelik mühendise? Yaş kaç?

• Arff -3bin

• quote:

Hayatında acile gitmedin heralde. Zekanla alakalı bi Ton küfür hazırladım ama ban yerim şimdi söylemeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 8 Ağustos 2015; 2:04:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.