Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    ahahah hocam yapmayın, net maaş 2400 civarında buna nöbet + döner + performans eklenince maaş uçuyor. Ayrıca tanıdıklarınız lise mezunu mu ? Hemşirelikte maaş konusunda çok etken var çalıştığı servis bölüme göre değişiklilik gösterir Bknz. Acil ve Yoğun B. servisleri 2x nöbet ve fazla döner alıyor. Benim arkadaşım Erzurum'da Ameliyathanede sorumlu Hemşire 5500 Tl alıyor.

• Birisi turbo'yu çağırsın bu konuya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmazmis. Yine de kasım ayındaki smmm sınavını kazanırsam maaş konusunda bayağı iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.

Kazandın mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Franke Stajyer 700 TL maaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorgias_

Eczacıyım 4500.

Hocam eczane açma yetkiniz var değil mi? Böyle durumda kiraya verseniz kaç verirler size?

Beyler ben gazi matematik yazdım ama ileride dote geliriz gibime geliyor. Matematik mezunu adamların bir kısmı a101de yerini almış şimdiden. O yüzden arkadaşım git seneye doğuda da olsa veterinerlik yaz dedi. Ne dediniz?

Hemşirelik mi veterinerlik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Anladım. Peki sizin çalıştığınız yerde "alaylı" çalışan, yani "torpilli" dediğimiz türden insanlar var mı? Çünkü okul okumadan ama programları bildiği için sizin yaptığınız işi yapanları gördüm de, merak ettim. Var mı böyle tanıdıklarınız?

Diploma olmadan yükselmek zor. Sadece program bildiği için çalışanı görmedim. Ayrıca benim yaptığım işi sadece program öğrenerek tutorial izleyerek yapamazsin yüzlerce proje yaptik yüzlerce jüriye çıktık hocalarin karşısında. Tasarım denilem işi herkes yapamaz herkes de anlamaz. O yüzden torpilli adami ise alip bisey yapamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmazmis. Yine de kasım ayındaki smmm sınavını kazanırsam maaş konusunda bayağı iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.

Kazandın mı

Evet kardeşim, zoru başardım ilk sınavda kazandim.

• İşsiz - 0 TL
  • Öğrenci
    Aylık 150 tl civarı.
  • Otomotiv sektöründeyim.Fazlasıyla yetiyor para :)

• Elektronik teknikeri
    Net 1200
    Önermiyorum

Not: Sürünmek istemiyorsanız meslek lisesi ve myo dan uzak durun. Hem çok çalışıp,hem az maaş alıp,hemde 3. sınıf insan muamelesi görmek adama çok fena koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 9 Ağustos 2015; 11:12:53 >
  • Ankara'da mühendislik yapan varmı varsa ne kadar kazanıyorlar alanları nedir paylaşırsanız sevinirim
  • Vasifsiz sezonluk isciyim 850 tl digorta yok yol yok yemek var

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    1700 ile başlıyor bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efes.pilsen

quote:

Eczacıyım 4500.

Hocam eczane açma yetkiniz var değil mi? Böyle durumda kiraya verseniz kaç verirler size?

Beyler ben gazi matematik yazdım ama ileride dote geliriz gibime geliyor. Matematik mezunu adamların bir kısmı a101de yerini almış şimdiden. O yüzden arkadaşım git seneye doğuda da olsa veterinerlik yaz dedi. Ne dediniz?

Niye sordun eczacilik mi dusunuyorsun ?

Hastanede eczaciysan eczane acamazsin ayni anda tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 6 Ağustos 2015; 18:11:24 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eczacıyım 4500.

Niye sordun eczacilik mi dusunuyorsun ?

Hastanede eczaciysan eczane acamazsin ayni anda tabiki.

Hayır eczane kiralama durumunda Eczacıya ne kadar ödenir diye sordum. Ve kiralayana ne bırakır?

Mesul mudur maaslari asgari 2500 liradir.Yani istesen de 2500den asagi veremezsin.Tabi ne kadar isterler bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: G. House

quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

yazılımcıyım 1800

Bir yazılımcı bu kadar düşük mü alıyor gerçekten ?

Çalıştığın şehir ve posizyonun önemli bir etken. Çalıştığım şehire göre kıyasla aldığım maaş üst seviyede. İst. gibi şehirlerde güzel şirketlerde 2 - 3 arası maaş oranları. Mühendis olduğunda ise çok daha fazla.

• Memur
    2500

• Forklift,richtruck ve dar koridor operatörü.
    Net 1215 tl

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.