Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stajyerlik:400 falan alacağım.Bugün maaş günü.Maaşımı alınca editlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu

• doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    ist aydın üni. fotoğrafçılık ve kameramanlık mezunuyum. Daha önce habertürk fb tv tempo tv ve lig tv de çalıştım. normalde bir haber kameramanının maaşı 2500 - 3000 arasıdır. Aslında memnunum sevdiğim işi yapıyorum. fakat bu ülkede bu iş yapılmaz. hala 1980 trt sinden kalma fosil elemanlar var ve işi bırakıp gençlere yol açmıyor. iş bulmak çok ama çok zor hea tabi ben 850 tl ye çay tvde iş yaparım dersen o ayrı böyle büyük kanallar girmek için medya patronlarının dayın falan olması lazım anca girip staj yaparsın o kadar sana tavsiyem SAKIN BULAŞMA bu işeee

edit: kameraman olmak istyosan eğer okul okumana gerek yok kardeşim liseden staja başla yazın devam et işi kaparsın ;) işe alırken okuduğun okuldan ziyade yaptığın iş daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoland -- 6 Ağustos 2015; 13:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: osmæn

Öncelikle ben başlayayım ablamdan örnek vereceğim ben daha öğrenciyim
    Mesleği:Aile Hekimi (Tus'a girmek istemedi)
    Maaşı:4000 TL
    Son olarak işinden çok memnun rahat fakat artık uzman hekim olmak istiyor aile hekiminde bilgileri iyice köreliyor

Aile hekimliklerinde hemşire 4 alıyor aile hekimi en düşük 6.5 8-9 a çıkıyor tabi bizimki ilçe merkezde biraz düşüyordur maaşlar

Ne kadar hastası varsa o kadar çok alıyor olması lazım. Merkezlerde daha fazla alıyorlar bu yüzden. Ankaranın göbeğinde 8-9 alan aile hekimleri var. Zaten döner olmasa hemşirelerden 1 tık fazla alıyorlar.

devlet 4 bin hastanın üstüne ek ödeme yapmıyor ilçelerde maaş daha fazla merkezde üni mezunu 3.5 u zor geçer ilçede lise mezunu o kadar alıyor. işin içindeyim baya

• Memoland kullanıcısına yanıt
    Ben aç kalma pahasına bu işi yapacağım, mezun olana kadar fosiller ölür inşallah Sinema, televizyon, fotoğraf; bu üç alana aşırı ilgim var. Aslında sinema kısmıyla ilgileneceğim ben, nasıl işler ne olur hiç bilgim yok ama sinematograf olmak gibi bir hayalim var yıllardır, hala da var yani. Sizim bilginiz var mı yönetmenlik, görüntü yönetmenliği gibi alanlarda?

• yazılımcıyım 1800

• Eczacıyım 4500.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 6 Ağustos 2015; 13:21:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

yazılımcıyım 1800

Bir yazılımcı bu kadar düşük mü alıyor gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmæn

Arkadaşlar böyle bir konu açmayı uygun gördüm hem meslek seçiminde kararsız olan arkadaşların kafasındaki soruları gidermiş oluruz öncelikle
    İşiniz:
    Maaşınız:
    Ve son olarak mesleğinizi önerirmisiniz?

mesHlék:öğrHencilik

mayış:ßaßa parası yiyoz qanqha za xD
  • babamın inşaat şirketi var yani müteahhit,sabit bir gelir diye bişey yok ama şuan belediye ihalelerini alıyoruz site avm yapıp satıyoruz bu yıl 10milyonun üstü net karla kapatacak gibiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Şuan öğrenciyim ama bitirince;

Erkek Hemşire (Lisans)
    2.500 TL - 4.000 TL
    Nöbetler (Günlük) : 100 TL - 400 TL (öğrenciyken de aynı parayı veriyorlar, geçimimizi böyle sağlıyoruz.)

Öneririm kardeşim insanlara yardım etmeyi seviyorsan gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Ancak bazı kişiler dalga geçiyor erkekten hemşire mi olur gibi ama alışıyorsun. Hemde insanların hayır duasını alıyorsun hem öbür tarafa tarafa hem bu tarafa çalışıyorsun.

Hocam hemsirelikten tanidiklarim var . Eger 4000 maas bordrosunu gister arabami ustune yapacam

• Otel yöneticiliği yapıyorum aylık 5-10 milyar arası değişiyor

• bankacıyım 1500TL
  • İş güvenliği uzmanlığı

Piyasada işi bilenlerden C sınıfı uzmanlar 2000-3000, B sınıfı uzmanlar 3000-5000, A sınıfı uzmanlar 5000-10.000 arası almaktadır. Ne yazık ki, işsizlikten bu ücretlerin daha altına çalışanlarda mevcuttur.

elektrik elektronik, makine, endüstri veya inşaat mühendisi değilseniz hiç bir şekilde uzmanlık için uğraşmayın. Piyasada yeterince boş gezen iş güvenliği uzmanı bulunmakta.

Çalışma bakanlığının denetim eksikliği de buna eklenince çoğu işveren iş güvenliği uzmanı ile çalışmak istemeyip nasıl olsa yine af çıkar diyorlar.

benim branşım elektrik elektronik mühendisliği.
  • muhasebe 2.000 özel şirket
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

freelance 3d tasarımcıyım
    aylığım 0 tlde oluyor 10bin tl'de değişiyor.

ek olarak, sayın öğrenciler konu "haçlığınız kaç tl" değil, "iş ve maaş"......cep harçlığınızı öğrenmek isteyen yok

Hocam nereden mezun oldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Sizin meslek için neler yapmamız gerekiyor,nerelerden mezun olacağız? İşten memnun musunuz?

tasarımcıyım. grafik ve tasarım içeren bölümlere gideceksin fakat sonra programları öğrenip kendini geliştireceksin
  • Deli Komutan kullanıcısına yanıt
    Anladım. Peki sizin çalıştığınız yerde "alaylı" çalışan, yani "torpilli" dediğimiz türden insanlar var mı? Çünkü okul okumadan ama programları bildiği için sizin yaptığınız işi yapanları gördüm de, merak ettim. Var mı böyle tanıdıklarınız?
  • Tyçp 930tl

• İnşaat Mühendisi 3850 tl.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.