Şimdi Ara

ISINLANIRKEN Oyunun Atmasının Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uyguladıgım çözüm çift çekirdekli bilgisayarlarda işe yarıyor şahsen 1 aydır kullanyorum yöntemi işe yaryor isınlandıkdan sonra atmalar çok azaldı işte çözümü anlatıyım :
    ilk önce ID PW nizi yazpı oyuna girdiniz.sonra karakterinz önüneze geldi tıkladınız satart demeden görev yöneticisini açıp işlemlere giriyoruz burda sro_client exe yi bulp sağ tıklıyorsunuz benzeşmeyi ayarla ya tıklıyosunuz CPU0 CP1 ikiside tıklı halde olcaktır bunlardan CPu 1 i iptal ediyorsunuz sonra görev yöneticisinden çıkıp start dioyorsunuz ve oyununuzu rahatlıkla oynuyorsunuz ...

Bol sunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: crazypersia

Arkadaslar uyguladıgım çözüm çift çekirdekli bilgisayarlarda işe yarıyor şahsen 1 aydır kullanyorum yöntemi işe yaryor isınlandıkdan sonra atmalar çok azaldı işte çözümü anlatıyım :
    ilk önce ID PW nizi yazpı oyuna girdiniz.sonra karakterinz önüneze geldi tıkladınız satart demeden görev yöneticisini açıp işlemlere giriyoruz burda sro_client exe yi bulp sağ tıklıyorsunuz benzeşmeyi ayarla ya tıklıyosunuz CPU0 CP1 ikiside tıklı halde olcaktır bunlardan CPu 1 i iptal ediyorsunuz sonra görev yöneticisinden çıkıp start dioyorsunuz ve oyununuzu rahatlıkla oynuyorsunuz ...

Bol sunlar

saol hajım

• bu sorun biraz da oyundan kaynaklanıyor ama CPU bunu çözermi emin değilim
    CPU ana kart ın kapasitesini etkiler oyuna çok katkısı olacağı kanısında değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 16 Aralık 2007; 14:49:49 >
  • ne demek böyle çözümler buldukca paylascam sizlerle.Yardım edebdiysen ne mutlu
  • bu sorun biraz da oyundan kaynaklanıyor ama CPU bunu çözermi emin değilim
    CPU ana kart ın kapasitesini etkiler oyuna çok katkısı olacağı kanısında değilim

alakası var bn kullanıyorm çözümü atmıyor sende kullan sende gör
  • dedigini yaparsak ana kartin anasi aglar soylemedi deme
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLHeiM

dedigini yaparsak ana kartin anasi aglar soylemedi deme

en fazla res atar pc bu sefer :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bircok internet kafe sahibi bu soruna karsı böyle önlem alyo vede hiçbir sorun olmuyor anakarta hiçbir zarar vermiyoer ama siz blirsinz ister kullanın ister kullanmayın ben kullanyorm oyundan atılmıyornm
  • cpu la alakası yok ekran kartının programını silip baştan kuruyon bu kadar
  • ekran kartnını silip kurmakkla ne alaka
  • quote:

ne demek böyle çözümler buldukca paylascam sizlerle.Yardım edebdiysen ne mutlu

hacı be işe yarayan bi oyuna girme taktiği var mı vardır sende akıllı bi kişiliksin
  • Walla dostum saolda .var bi yöntem aslında burda vermem dooru olmaz ver msn gönderiyim
  • heeee ne alaka
    quote:

ekran kartnını silip kurmakkla ne alaka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.