Şimdi Ara

Isınma Sorunu Acil Yardım (GA-MA78G-DS3H)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar.Bende Gigabayt GA-MA78G-DS3H anakart ,Amd 5200+am2 işlemci ,Palit 9600Gt ekran kartı,2Gb Ram,Silver Power 650Watt Psu var.Bazı Oyunları oynarken reset atıyor.Dıkkatımı Cektı sıcaklıklara bakım dedım.Hersey Normal ama asagıdakı sekılde goruldugu gıbı anlamadıgım bı yerde 92-93 derece sıcaklık var ve ıslem hızına baglı olarak artıyo.Bunun ne oldugunu soyleye bılecek arkadas varsa sımdıden tesekkur ederım.

• Ilk resımde okunmuyormus buyutup tekrar koydum

• program hatalı gibi sen en iyisi biostan bak bu sıcaklıkta işlemci çalışmaz kendisini kapatır
  • Yok bu ıslemci sicaklıgı degıl hocam yukarıda ıkı farklı prg ıle olctum ıslemcı 45 derecelerde sistem sıcaklıgıda 40 derece cıvarlarında.Bu programda gosteren sıcaklık baska bısey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vimpire

Yok bu ıslemci sicaklıgı degıl hocam yukarıda ıkı farklı prg ıle olctum ıslemcı 45 derecelerde sistem sıcaklıgıda 40 derece cıvarlarında.Bu programda gosteren sıcaklık baska bısey

sistemde kaç adet fan var
  • sistemde ıslemcı ve ekran kartı harıc 2 adet fan var
  • quote:

sistemde ıslemcı ve ekran kartı harıc 2 adet fan var

iki fanın bağlantısıda anakrt üzerindemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maktastur

quote:

biri anakarta baglı dıgerı psu ya baglı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maktastur

quote:

biri anakarta baglı dıgerı psu ya baglı

anakarta bağlı olan yanlış ölçüyor olabilir yoksa 90 derecede çalışmaz sistem kendini kapatır
  • bendeki MA 770 DS3 Kuzey Chipset 80 den aşağı düşmüyor, öncelikle 90 derece neresi orayı bir çözmeye çalışın , işlemci değildir o, K.Chipsete dokunun 2-3 saniye tutamazsanız muhtemelen orasıdır.
  • Biosu F4 sürümüyle güncelle. Sistemde O/C varsa fabrika ayarlarına dön. Aynı kart ile aynı sorunları ben de yaşadım resetler fazla sürmedi son resetin ardından anakart garantiye gitti ve değişim verdiler. Sorun anakarın kendisinde. 780G DS3 H Revizyon 1.0 kartlarda bu sorun çok sık görülüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Biosu F4 sürümüyle güncelle. Sistemde O/C varsa fabrika ayarlarına dön. Aynı kart ile aynı sorunları ben de yaşadım resetler fazla sürmedi son resetin ardından anakart garantiye gitti ve değişim verdiler. Sorun anakarın kendisinde. 780G DS3 H Revizyon 1.0 kartlarda bu sorun çok sık görülüyor.

Aynı anakarttan kullandım. Gerçekten kuzey köprüsü çok ısınıyordu.
    Arkadaşın önerdiklerini öneriyorum ben de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.