Şimdi Ara

ISIS 7 Proffesiyonel'da devre elemanlarinin aranis terimleri NELERDİR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABILIRM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dırec:res örnek bu sekılde yardımcı olursanız sevınırım ISIS WE ARESI YENI OGRENMEYE BASLIYORUM.

• YOKMU BİLEN YARDIM EDEBILICEK BIRI ? :/
  • Öyle birşeye kaçacaksan hiç kullanma programı daha iyi. Her bir malzemenin kılıfı farklı, betası farklı vs vs. Yinede istersen, mesela Ana kategoriden(category) Transistörü, alt kategoriden (sub-category) generic seçeneğini seçersen, transistör türlerinin genel sembolleri çıkar karşına, aynı şekil kondansatörlerde de. Bazılarında böyle kolaylık olabilir. Ancak baskı devreye geçtiğinde sıkıntıyı orada yaşaman muhtemel, hangi kılıf onu öğreneceksin arayacaksın kılıf uymayacak manual bağlantı yapacaksın, eksikler kalacak kaydet kapat isise geç düzenle kaydet arese gec vs vs.
  • yoo o sekılde kolaylıga kacmıyorum temel mazemelerınki olsa yeter bana dırenc kondansator dıyot flan o sekılde
    basıtlerı olsa suanlık yeter yenı yenı ogrenmeye baslıyorum.
  • direnç = res
    kondansatör= sol bölümden capacitor generic seç ve yan tarafta en üste mercimek altında normal kondansatör gelir
    enerji =battery seçtıkten sonra evreye koyup ikikere üstüne basınca v ayarını yapa bilirsin
    diyot = diod diye soltarafta var sen seç
    bobin = inducion generic ordan seçıyoruz
    transformatör=inducion aynı yerin en altından seçıyoruz
  • arama yerine "active" ya da "device" yazarsan burada istediğin çoğu elemana ulaşabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.